Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Izgovori koje će ti ponuditi momak koji nije spreman da se obaveže

Izgovori koje će ti ponuditi momak koji nije spreman da se obaveže

1/3

Možda nisi još srela onog pravog, ili barem onog ko zna da je spreman za vezu i ko je tražio više od seksa još pre nego što je tebe sreo, ali sigurno si srela neke što nikako nisu spremni za vezu, a ipak ulaze u odnos i ostaju distancirani. Oni zapravo žele da imaju devojku pored sebe, za seks, za druženje tu i tamo, ali nisu spremni da se emotivno uključe do kraja – ne žele ljubav, ali površna veza im prija, zapravo, više im ne smeta nego što im prija. To što takav odnos ne ispunjava tvoje emotivne potrebe, njega ne zanima, ali ga opterećuje. On pokušava racionalno da ti objasni da treba da budeš zadovoljna onim što ti pruža i da ga ne opterećuješ svojim zahtevima za onim što ne može da ti pruži.

On se boji vezivanja

Ovo nije laž, ali jeste izgovor. Strah od bliskosti i povezivanja, od gubitka slobode, realan je strah kod mnogih muškaraca (a i žena) i čest je problem u ostvarivanju stabilne veze. Međutim, da te doživljava kao osobu svog života, da se stvarno zaljubio, on ne bi koristio svoj strah kao izgovor, već bi pokušao da ga prevaziđe – shvatio bi ga kao prepreku za dobre ljubavne odnose. Ljubav ipak nije dovoljna da uništi strah od vezivanja i gubitka slobode, od toga da će te neko apsorbovati i promeniti tvoju ličnost, već je potreban ozbiljan rad na osvešćivanju strahova i transformaciji. Ali ljubav pokreće na tu akciju. Međutim, ako ti on od početka govori da ima strah od vezivanja i drži se toga, to znači da te ne voli dovoljno i da ne želi da ulaže ništa u odnos, samo hoće da mu bude prijatno kad je s tobom. Takođe, on verovatno računa na to da bi trebalo da ceniš njegovu iskrenost i da sama odlučiš da li prihvataš takav odnos ili ne – on ti prepušta tu odgovornost i odluku.

Izgovori koje će ti ponuditi momak koji nije spreman da se obaveže 1 Izgovori koje će ti ponuditi momak koji nije spreman da se obaveže

Editors choice