Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Neke stvari ne treba da kažete samo zato što ste nervozni, ili vam se isključio mozak i ne razmišljate kako će partner primiti ono što govorite. Lepo je biti opušten u vezi, ali u suštini, ako vas nije briga za njegova osećanja i reakcije, nije vam ni stalo do njega. Muškarci su posebno osetljivi na sledeće izjave:

“Zaboravi, uopšte nije bitno”

Ali ako ste već nešto rekli, onda je bitno – on može da pomisli da ste se izleteli i da pokušavate nešto da prikrijete, ili da ste se uvredili, jer nije odmah čuo i razumeo ono što ste rekli. Muškarci imaju loše iskustvo sa ženskim “nije mi ništa” i “nije važno” i za njih je enigma šta su to uradili, pa se žene toliko dure. Dakle, objasnite mu ukratko zašto ste započeli neku nebitnu temu, ako vam stvarno nije važna.

“Preozbiljno si to shvatio”

A možda ste vi suviše izdramili, ili ste pričali o nečemu što njega pogađa, ili vređa, pa biste sad da umanjite težinu izrečenog? Ili mu prebacujete da ne rezonuje dobro i kritikujete njegov temperament? Ako znate da će se on zbog nečeg previše uznemiriti, preformulišite to što imate da kažete, da zvuči neobaveznije i ležernije.

“Taj tip je baš zgodan”

Možete da komentarišete tako nekog glumca, muzičara, javnu ličnost koju ne poznajete, ali ako to kažete o nekom njegovom prijatelju ili svom kolegi, kako drugačije da on to shvati, nego da ga izazivate i da ste bezobrazni? Kako bi vama prijalo da on izjavi za vašu drugaricu ili koleginicu kako je zgodna i seksi?

“Ne verujem ti”

Da li to znači da mislite da vaš partner laže? Ili prosto ne možete da verujete u ono što čujete? Ako nemate poverenja u njega, to je suviše veliki problem u vašem odnosu, da biste ga ignorisali.

Editors choice