Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Neke stvari ne treba da kažete samo zato što ste nervozni, ili vam se isključio mozak i ne razmišljate kako će partner primiti ono što govorite. Lepo je biti opušten u vezi, ali u suštini, ako vas nije briga za njegova osećanja i reakcije, nije vam ni stalo do njega. Muškarci su posebno osetljivi na sledeće izjave:

“Zaboravi, uopšte nije bitno”

Ali ako ste već nešto rekli, onda je bitno – on može da pomisli da ste se izleteli i da pokušavate nešto da prikrijete, ili da ste se uvredili, jer nije odmah čuo i razumeo ono što ste rekli. Muškarci imaju loše iskustvo sa ženskim “nije mi ništa” i “nije važno” i za njih je enigma šta su to uradili, pa se žene toliko dure. Dakle, objasnite mu ukratko zašto ste započeli neku nebitnu temu, ako vam stvarno nije važna.

“Preozbiljno si to shvatio”

A možda ste vi suviše izdramili, ili ste pričali o nečemu što njega pogađa, ili vređa, pa biste sad da umanjite težinu izrečenog? Ili mu prebacujete da ne rezonuje dobro i kritikujete njegov temperament? Ako znate da će se on zbog nečeg previše uznemiriti, preformulišite to što imate da kažete, da zvuči neobaveznije i ležernije.

“Taj tip je baš zgodan”

Možete da komentarišete tako nekog glumca, muzičara, javnu ličnost koju ne poznajete, ali ako to kažete o nekom njegovom prijatelju ili svom kolegi, kako drugačije da on to shvati, nego da ga izazivate i da ste bezobrazni? Kako bi vama prijalo da on izjavi za vašu drugaricu ili koleginicu kako je zgodna i seksi?

“Ne verujem ti”

Da li to znači da mislite da vaš partner laže? Ili prosto ne možete da verujete u ono što čujete? Ako nemate poverenja u njega, to je suviše veliki problem u vašem odnosu, da biste ga ignorisali.

Editors choice