Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Izlazak sa Carrie Bradshaw

Izlazak sa Carrie Bradshaw

sarahjessicaparker1 Izlazak sa Carrie BradshawČari serije ”Seks i grad” prvi put sam upoznao kao klinac. Nisam kapirao reference, značaj pojedinačnog trendseterizma četiri njujorške pojedinke na razbijanje tabua, i kapiranje šire slike u pogledu načina života kod ostatka ženske populacije, koja je sedela kraj televizora i upijala savremenu filozofiju, na globalnom nivou. Jedino čega se sećam je da sam uvek sam držao daljinski u ruci i menjao program kad nalete eksplicitne scene, a moji baš tad odluče da ulete u sobu.
Šta raditi kada se Carrie Bradshaw sa malog ekrana translira u 160 centimetara od krvi i mesa, stavova, i emocija? Kada se pojavi pred vama sa Louis Vuitton torbom, doterana do besvesti? O čemu pričati, kako se ponašati, kako je muvati? Na koje fore Carrie 21.veka padaju? Šta ih pokreće?
Ovaj put nema režisera iza kamere da uklope da sudbina u trideset minuta epizode ima savršeni tajming. Da ne lupite glupost veličine meteora i u njenim očima propadnete dvadeset spratova niže, skapirate da lift ne radi, i penjanje stepenicama jovo nanovo, je jedina opcija. Pred vama stoji alhemija neuobičajenih ponašanja, prožeta infuzijom načitanosti za koju su antičke bibilioteke mačji kašalj, tvrdoglavost je premisa a istančani stavovi konkluzija. I sad sve to obavijete mašnicom stila i ženstvenosti. Jasno je da vam je potrebno malo više od dobre žvake i šmekerskog stava.

Improvizacija je ključaonica, elokvencija ključ, a razgovor spona između ta dva. Žene kategorije ”Carrie” ne bi se dvoumile između porcije reči i najboljeg serviranog kavijara. Afrodizijak je u raznovrsnosti, posutom izgrađenim stavovima. Dobro servirana inteligencija je put do rušenja svih barijera i kineskih zidova koje je dotična izgradila oko svoje ličnosti i svojih emocija. Ona je konopac koji vam pomaže da preskočite te iste zidove, ali se opet popeti morate sami. Inteligencija je X na mapi zakopanih blaga. Zajebite vaša nova kola, dobar posao i debeo novčanik i pričajte joj čega ste se plašili kao mali, kojoj knjizi ste ogulili korice od intenziteta čitanja, koje mesto u gradu je samo vaše i što. Keri sebe poistovećuje sa Lolitom savremenog doba, i uglavnom je u pravu. Očekujte fuziju retra, ruralnog i urbanog. Ne morate biti “zverka” ali znajte gde idete u životu. Ambicija je afrodizijak, jaka ličnost medij prenošenja iste.

Emotivna krhkost čini da se žene tipa “Carrie” često, brzo i lako transliraju iz umiljatog,  raspričanog i otvorenog doktora džekila, u ćutljivog mister hajda. Na malopređašnje zidine oko sebe one pridodaju strelce, užarenu lavu, i sve ostale prepreke koje put od tačke A do tačke B čine mnogo težim nego što ste zamišljali. Kada se zaključaju emocije, kada je pandorina kutija samo eufemizam, emotivna stabilnost i povezanost ih radi kao injekcija adrenalina. Instant reakcija. Zagarantovan uspeh.

Žena tipa Carrie, nalik je ruži Malog Princa. Potrebno joj je dosta zalivanja i pelcerovanja. Zato, nemojte je pripitomljavati ako je blejanje u vrtu za vas hobi. Posvetite se i shvatite da je u skidanju slojeva čar. Da u ovoj igri trud biva nagrađen i da će život posle  “Carrie” uvek biti bolji nego pre njih.


Miljan Savić je proždirač romana, zavisnik od kokakole, sarkazma, kuckanja po tastaturi, elokvencije i Twitter-a.

Editors choice