Drage dame, znamo da ste vi te koje očekujete cveće, bombonjere i parfeme! Znamo da muškarac treba da vam otvori vrata, po bontonu, ili prvi uđe u lift! Sve znamo, ali ipak, to vam ne daje za pravo da ulogu onog ko iznenađuje prepustite muškom polu! Nikako! I oni vole da budu iznenađeni i oni vole male znake pažnje. Ako nemate dovoljno novca, postoje i drugi načini, a mi smo tu da vam damo ideju!

U zavisnosti od vrste interesovanja koje vaš dragi ima, postoje i različite vrste iznenađenja koje mu možete prirediti!

Recimo, ako je vaš momak zaljubljen u prirodu – organizujte izlet! Uzmite ranac, napravite sendviče, ponesite vodu, frizbi ili loptu, i zovite ga u šetnju u koju svakodnevno idete! A onda ga odvedite na vrh nekog brda ili na neko mesto gde nikada niste bili zajedno i uživajte u danu! Oduševiće se! Budite u ulozi turiste i upoznajte vaš grad i vaše okruženje!

Priroda i vi ah romantika Iznenadite dragu osobu!

Priroda i vi, ah, romantika!

Ako pak voli fudbal – nabavite nekako potpise njegovog omiljenog tima, ako ste u mogućnosti, kupite mu dres, šal, ili ga jednostavno odvedite na utakmicu! Na kraju, ako ni jedno od tih mogućnosti ne uspete da obavite, onda mu barem priredite lepo veče uz televizijski prenos tog njemu bitnog meča – vi idete po gricke, pivo, pozovite mu ortake ili to prepustite njemu, i onda u provod sa drugaricama! Sigurno će vam biti zahvalan!

Fudbal ortaci i pivo a vi ste organizator Biæe vam zahvalan veèno Iznenadite dragu osobu!

Fudbal, ortaci i pivo - a vi ste organizator! Biće vam zahvalan večno!

Ako obožava životnje, provedite dan u zološkom vrtu! Ne košta mnogo, a može biti zabavno! Preko Googlea naučite neku interesantu činjenicu o žirafama, slonu i ostalim, i budite pametne! Zavoleće vas još više.

U zoolo¹kom vrtu je zabava Iznenadite dragu osobu!

U zoološkom vrtu je zabava

Vaš dragi voli slatkiše? To je bar lako! Internet, sajtovi i istraživanje! Šta je to što biste lako mogle da napravite, a da se njemu dopadne? Kecelja, kapa, rukavice i poziv! Kuvajte mu! Sigurno će voleti da vas gleda u ulozi mlade domaćice!

Dragi hoæe¹ da mi pomogne¹ oko spremanja Iznenadite dragu osobu!

Dragi, hoćeš da mi pomogneš oko spremanja?

Naletele ste na filmofila? Istražite šta obožava od filmova, koji su mu omiljeni glumci, scene, glumice! Kupite svesku, makaze i selotejp u ruke i naravno, internet! Pronađite čuvene rečenice iz tih filmova, fotografije glumaca, biografije i napravite knjigu – unikat, sa posvetom, naravno, koliko vam znači! Slično možete i ako je u centru njegovih interesovanja neki bend. A takođe je primenljivo i kada je fudbalski klub u pitanju! Možda je previše ženstveno, ali, verujte, grliće vas i ljubiti neprestano zbog toga!

Samo njegova originalna knjiga vi autor Iznenadite dragu osobu!

Samo njegova originalna knjiga - vi autor!

Postoji još milion načina da svom dragom ulepšate dan. Počevši od doručka, jutarnje kafe, držanja za ruku, češkanja. Svaki dan je poseban, upamtite, i ne zaboravite, originalnost jeste bitna, ali njegova i vaša sreća je na prvom mestu!

Izvor fotografija: data.whicdn.com


Maja Panajotovićje veliki sanjar! Voli ceo svet! Zaljubljena je u prirodu, obožava životinje, tufne, bubamare. Ne može da zamisli dan bez šoljice kafe, dragih osoba i knjige! Voli da drugima izazove smešak i smatra da je to njen smisao – činiti svet srećnijim i lepšim mestom!

Comments