Lični broj je tvoj najvažniji broj u celokupnoj numerologiji, a izračunavaš ga prostim zbirom dana, meseca i godine rođenja, sve dok ne dobiješ jednosifreni broj od 1 do 9. Na primer, ako si rođena 15. jula 1986. godine, sabiraš 15 + 7 + 1986 što daje broj 2008. Potom sabiraš 2 + 8, dobijaš 10, sabiraš ponovo 1 + 0 i dobijaš 1, svoj lični broj. A sada, na osnovu ove proste matematike, saznaj šta te to očekuje u 2017. godini kada je reč o ljubavi.

Broj 1

Ukoliko si u vezi, ove godine ćeš nekako omekšati. Moraćeš da naučiš da bolje slušaš, da poštuješ tuđe ideje i misli, ali i da naučiš da bolje izraziš svoja osećanja. Trebalo bi da budeš ljubaznija prema onima koje voliš, tačnije, prema svom partneru, što ove godine možeš smatrati velikim izazovom. Nemoj da budeš vođa, nego se prilagodi situaciji i slušaj.

Ukoliko nisi u vezi, ove godine ćeš napokon moći da regulišeš svoj poslovni život, ali i ljubavni, sve u isto vreme. To se čini kao velika količina stvari za uraditi, ali veruj – možeš ti to! Svakako, ukoliko ti je potrebno vreme da se stabilizuješ i ostvariš sebe na svim poljima, pa tek onda na polju ljubavi, to je u redu. Uradi onako kako osećaš i nećeš pogrešiti. I zapamti, u svemu, pa i u ljubavi, bitna je ravnoteža!

Broj 2

Za devojke koje su u vezi, ovo će biti godina rađanja nečeg velikog ili vreme za novi, veliki korak. Kada uspostaviš stabilnu osnovu kada je reč o tvom trenutnom odnosu, iz njega zaista možeš sagraditi sve što poželiš i naumiš. I tvoj partner i ti ćete biti raspoloženi za nove stvari, nove uzbudljive trenutke i novo, bolje upoznavanje jedno drugog. Svakako, očekuje vas divan period, a tokom cele godine ćete biti zaljubljeni kao nikada pre!

Ako nisi u vezi, u nekom trenutku ćeš se sigurno zapitati šta to sa tobom nije u redu i zašto i dalje toliko silno želiš da pronađeš “svog čoveka”, a on nikako da naiđe. No, nemoj da brineš. Prvo, nije ljubav sve u životu, a drugo, nikad ne znaš kada i gde možeš pronaći ljubav svog života. Ona te sigurno negde čeka, samo treba da budeš strpljiva, a dok čekaš, posveti se onome što voliš i što ti je mimo toga važno. Ovo je godina tvog profesionalnog i svakog drugog razvoja.

Broj 3

Devojke koje su u vezi, ove godine će morati da nauče da, uprkos usponima i padovima, uvek samouvereno nastave dalje, jer, nije sve tako crno! Ipak, ono što ćeš želeti ove godine jeste ili bajka ili ništa! Ne priznaješ ništa manje od prave ljubavne priče, ali moraš da shvatiš da te takav stav ne mora dovesti do nečeg dobrog. Moraš da shvatiš da ljubav nije samo kada ti cvetaju ruže, već da ljubav ponekad mora i da boli i da se, da bi uspela, na njoj i te kako treba raditi. Ako svakako sumnjaš u svoju ljubav, samo pogledaj širu sliku i razmisli – da li zaista želiš to gde jesi i da li je ta osoba zaista prava za tebe. Budi realna i racionalna i znaćeš.

Devojke koje nisu u vezi, ove godine će ostaviti po strani sve svoje nerealne iluzije i prigrliti ljubav onakvu kakva jeste i u kojem obliku i dolazi do njih. Osim toga, moraćeš da naučiš da budeš “tvrđa”. Ne zato što će ova godina nekako biti bolna za tebe, već zato što ćeš morati da naučiš da izbalansiraš sve što ti se dešava da bi znala kako i kuda dalje. Naravno, uvek slušaj svoje srce kako bi znala da si na pravom putu.

licni broj Izračunaj svoj lični broj i saznaj šta te očekuje ove godine na polju ljubavi!
Comments