Broj 7

Ako si u vezi, ove godine ćeš biti spremna za nešto veliko, zvanično i jako važno. Dakle, ako znaš da je to to i želiš da sa svojim trenutnim partnerom provedeš ostatak života, budi spremna i na to da odbaciš sva nerealna očekivanja i stavove i skineš ružičaste naočare, baš kao i tvoj partner. Samo tako možete zajedno da se “dogovorite” oko toga čemu težite i gde vaša ljubav ide. Ove godine ćeš naučiti da voliš autentično, iskreno i do kraja.

Ako si singl, iskoristi vreme koje imaš da razmisliš o tome šta te pokreće u ljubavi, šta želiš, šta si do sada imala, a šta ti još fali. Spoznaj sebe. Budi iskrena prema sebi i odluči da li zaista želiš vezu ili ti je samo potrebna nečija pažnja jer ti je dosadno. Kada budeš potpuno iskrena prema sebi, moći ćeš da budeš iskrena prema drugima i moći ćeš iskreno da voliš, što je najvažnije. Odredi svoje prioritete i posveti se njima, a ljubav će doći baš onda kada bude trebalo.

Broj 8

Devojke koje su u vezi, ove godine uče da se još čvršće vežu. Ove godine tvoja ljubav raste, jača i postaje dublja, a sa partnerom ćeš biti povezana kao nikada do sad. Vaša ljubav je kao ona iz bajke, i to sa srećnim krajem!

Devojke koje su pak slobodne, ove godine će raditi na sebi i svom ličnom rastu i razvoju. Misliš da je problem u tebi, misliš da je ljubav glupa i da nikako nemaš sreće, ali kada promeniš takav negativan stav i svet ponovo gledaš kroz sve boje, a ne samo kao nešto što je crno ili belo, shvatićeš šta je u stvari zaista važno, ali ćeš i privući istu tu ljubav sa kojom “nemaš sreće”.

Broj 9

Za zauzete devojke, ovo je godina kompromisa. Ove godine ćeš morati da preispitaš sve – pogled na svet, pogled na sebe, pogled na ljubav i partnera. Radi na sebi i definitivno radi na svojoj vezi, neguj je i podstiči da raste i razvija se. Budi romantična, budi predana i zainteresovana za svog partnera, a ego drži po strane onda kada mu zaista nije “ni  vreme ni mesto.”

Slobodne devojke će i dalje čekati ljubav svog života, ali će u međuvremenu uživati u svemu što singl život pruža – izlaziće, zabavljaće se, družiti i putovati, sve zarad uživanja u životu i pronalaženja sebe. Misliš da sve znaš, a zapravo je toliko toga što treba otkriti i to ne samo kada su u pitanju život i ljubav, već i kada si u pitanju ti.

licni broj 3 Izračunaj svoj lični broj i saznaj šta te očekuje ove godine na polju ljubavi!

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Comments