Broj 4

Ako si u vezi, u ovoj godini se sve vrti oko romantike. Tvoja veza je čvrsta i zajedno možete da prebrodite sve što vam se dešava, a što ponekad može da bude loše. Iskoristite svaki trenutak da radite na vašoj vezi, da je jačate i da uživate u baš svakoj sitnici i svakom slobodnom trenutku koji provodite zajedno.

Ako si singl, očekuje te kreativna godina kada je u pitanju ljubav i to u svakom smislu. Spremna si na sve – na ozbiljne veze, na avanture, na sve što ti se u tom trenutku učini kao primamljivo i zanimljivo. Istražujući u ljubavi, istražuješ o sebi, a to će ti značiti prvom sledećom prilikom kada se upustiš u novu, ozbiljnu vezu. Nije ti problem da izlaziš iz svoje zone sigurnosti, a to će ti se i te kako isplatiti.

Broj 5

Ako si u vezi, moraćeš da se pomiriš sa tim da si “vezana” i da naučiš da to voliš i da ti prija. U ozbiljnoj si vezi, prelepo se osećaš, zašto bi bežala? Iako ti se trenutno čini kao da te veza ograničava, to zaista nije tako, a na svog partnera se i te kako možeš osloniti u svakom trenutku. Naravno, sve zavisi od toga šta ti želiš. Slobodu ili ljubav. Ali, imaj na umu to da, ako se odrekneš ljubavi zarad malo švrljanja sa strane – kajaćeš se, kad-tad!

Ako si sama, ali goriš od želje da upoznaš onog pravog, to će se ove godine gotovo sigurno desiti! Ono što ti je važno jeste to da tvoj partner bude tvoj “saučesnik u zločinu”, tvoj ljubavnik, tvoj najbolji prijatelj, tvoje sve. Ali, traži, traži pa ćeš i naći! Ove godine ništa nije nemoguće.

Broj 6

Devojke koje su u vezi, ove godine će biti posvećene – posvećenosti! Želeće da uvek budu tu uz svog dragog, a biće spremne čak i da dokažu tu posvećenost velikim korakom napred. Da li će to biti izgovaranje sudbonosnog “da”, proširenje porodice ili neka druga avantura, značiće i tvom dragom i tebi i beskrajno ćete uživati i biti presrećni. I on i ti ste totalno raspoloženi za unapređenje vaše ljubavi i jedva čekate da vaša ljubav dospe na novi nivo!

Devojke koje su slobodne, ove godine će se tako sjajno osećati. Ljubav im neće biti u fokusu i savršeno će se osećati u redu ukoliko su same i slobodne da rade šta god požele. Shvatićeš da si sama, ali srećna i da je tvoj život zapravo jako dobar, što ranije nisi uviđala. A i to je bonus, zar ne? Osim toga, jako je važno da pronađeš svoj unutrašnji mir i samu sebe jer, ako si zadovoljna samom sobom, i tvoj budući partner će biti zadovoljan tobom, a veza će vam prosto cvetati.

licni broj 4 Izračunaj svoj lični broj i saznaj šta te očekuje ove godine na polju ljubavi!
Comments