Prirodno rumenilo koje izgleda kao da ste preplanuli

Još jedan popularan način nošenja rumenila sa kojim se susrećemo na društvenim mrežama Instagram i TikTok je ovaj prirodni način, gde je cilj da izgledate kao da zapravo nemate rumenilo, već ste sasvim slučajno i nehajno blago pocrveneli na suncu. Ovaj efekat, bolje i lakše ćete postići nanošenjem kremastog rumenila, mada može biti postignut i rumenilom u kamenu. Trik je u tome da rumenilo nanesete i na sredinu obraza, a ne samo na jagodice, kao i na nos. Nakon što ga dobro izblendate, setujte lice puderom u kamenu.

Oštro rumenilo koje će naglasiti jagodice

Ukoliko imate izražene jagodice i želite da ih naglasite još više i učinite da se one istaknu i izgledaju oštro – predlažemo vam da iskoristite rumenilo u izraženijoj roze boji, kao i da ga u većoj količini nanesete baš ispod samih jagodica, bliže krajevima lica nego sredini. Sredinu lica ostavite bez rumenila, kako bi ono bilo skoncentrisano isključivo na deo ispod jagodica, kako bi ih efektno naglasilo. Takođe, možete ga u ovom slučaju ukombinovati sa malo bronzera, za još izraženiji efekat.

Igranje sa rumenilom i senka od rumenila

I za kraj, evo predloga za one odvažne makeup egzibicioniste, koji se ne plaše boje i nekomercijalne šminke. Rumenilo u intenzivnijoj boji može vam zameniti senku za oči, ili obrnuto – pa tako možete rumenilo sa jagodica samo nastaviti ka čelu i njime preći i preko kapaka. Ovaj makep look u suptilnijoj varijanti možete izneti na nekom svečanijem okupljanju ili u odlasku na žurku – gde ćete garantovano biti primećeni.

Naslovna fotografija: instagram.com/alyssajanay

Jovana

Comments