Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Izvini, dušo, izvini

Izvini, dušo, izvini

Biću izrazito objektivna pričajući vam ovo iz retrospektive mnoštva devojaka koje mi, čudno, dolaze sa istim ili jako sličnim pričama.

“Danas više ništa ne može da me iznenadi. Do juče mi je pričao kako sam ja divna devojka, da baš takvu želi kraj sebe, i one fraze poput toga da bi me oženio i slično. Mislim se nešto, daj mali ne tražim ti burmu, samo okej vezu. Ali ne, nakon nekoliko dana on preformuliše svoju priču princa u priču jedne pi**e. Kako se nije još iživeo i kako nije on, ipak, za mene. I ko je tu lud?”

Prvo, muške fraze poput toga kako ti trenutno nisi za njega, ali da je stariji oženio bi te, slobodno baci u korpu svog kompjutera i okreni stolicu ka drugom muškom srcu.

Muškarac je sklopljen tako da će uvek poželeti da izlazi, gleda žene, odnosno devojke, uvek će biti nezreo i nikada dosta iživljen, takav im je mentalni sklop i ne zameri im.

Zaar nije lepse s nekim negde u vasoj prici Izvini, dušo, izvini

Zar nije lepše s nekim, negde, u vašoj priči

Ali, ali, ako je njemu toliko lepo sa tobom, i toliko bi te rado oženio, ali baš sada nije ni za vezu, koji će ti?

Izgovori, izgovori, ima ih, biće ih. Ne krivim ih, odlepršaju svojim avanturama, jer im se može, ali tako etiketirane izbegavajte u širokom luku i potrudite se da se vaš dijapazon širi daleko od takvih osobica, muških osobica.

Sada će neki muškarac da se usprotivi, da kaže nije tako. A gde vam je karakter? Gde su nestali oni romantični muškarci u pravom smislu te reči, oni koji ne žele i kad pređu tridesetu da krevet tresu nekim prolaznim ženskim, nevidljivim likovima?

Razumem, dvadeset godina, i trideset godina života ludovanja, takvo je vreme, ali vaša vrsta pretvorila se u robote željne samo one stvari, one rupe.

I ne, nemojte samo kako su i devojke takve. I da jesu, vi one koje žele ljubav ostavljate radi onih nevidljivih, koje, pih, ujutru ne ostaju na kafi, odlaze. Koji ćeš im moj?!

E sa takvim i sličnim pričama devojke dolaze u ovo suludo vreme, kada ljubav uopšte nije lako pronaći, jer je taj seks prokleto lako dobiti.

A nadam se, ja večito romantična, da će se sve preokrenuti, od kad je sveta i veka muško “srce” je volelo avanture i avanture iiiii, ali u ovoj količini koja je danas rasprostranjena – ne.

Budite džentlmeni, puni manira i sjajnih gestova, ako nemate auto prošetajte sa njom, jer i u ovo ludo vreme još ima onih koje veruju i žele ljubav, a ne avanturu, prolaznu noć, debeo novčanik i avion.

Izvini, dušo, izvini, ali ko je ovde muško?

Ti svakako ne, jer najlakše je odbaciti i ostaviti ženu.


Nevena Martinović je student prava, večiti borac za pravdu, veliki sanjar i još veća svađalica. Sebi svaki dan obećava da od sutra ide na dijetu. Voli Novi Sad, njegove ulice i tamo ide kada beži od sveta. Gijom Muso joj razvija vijuge, rimsko pravo ubija maštu. “Trebalo bi uvek da živimo kao da ćemo sutra umreti. Nas u stvari ubija vreme za koje mislimo da imamo”, Elsa Triole

Editors choice