Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

J factory – film za 60 sekundi

J factory – film za 60 sekundi

Pobednici filmskog projekta ”J factory – film za 60 sekundi” u Srbiji, pod pokroviteljstvom Jameson irskog viskija i kompanije Pernod Ricard Srbija, proglašeni su juče u prestoničkom klubu „Inbox”. Članovi žirija Anica Dobra i Gordan Kičić odabrali  su film ”Pulp Fiction” autora Dragomira Lekića za najbolju obradu stranog filma, koji će nas predstavljati na čuvenom filmskom festivalu ”Jameson Empire Awards”. U kategoriji obrade domaćeg filma titulu najboljeg je poneo film Aljoše Dakića „Nacionalna klasa“, koji je nagrađen Go Pro kamerom.

jameson 2014 J factory   film za 60 sekundi

Festival Jameson Empire Awards

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam i ove godine imao čast da budem deo žirija ovog sjajnog filmskog takmičenja. Pristiglo je puno zanimljivih filmova, ali smo se Anica i ja jednoglasno dogovorili oko pobednika u obe kategorije. Veoma mi je drago što Jameson viski na ovaj način stimuliše kreativnost mladih da se bave filmom, i nadam se da će mnoge druge kompanije i  brendovi krenuti njihovim stopama.” – izjavio je glumac Gordan Kičić.

jameson anica i gordan J factory   film za 60 sekundi

Gordan Kičić i Anica Dobra

Filmski projekat “J Factory – Film za 60 sekundi” je svojim učesnicima pružio šansu da budu režiseri jednominutnog rimejka svog omiljenog kultnog filma i postanu deo prestižnog filmskog festivala „Jameson Empire Awards“u Londonu! Učesnici su imali zadatak da snime svoju autorsku verziju kultnog filma ili scene iz filma po sopstvenom izboru u trajanju od 60 sekundi, a filmovi finalista iz svake kategorije su predstavljeni na finalnoj takmičarskoj večeri.

bojana ordinacev J factory   film za 60 sekundi

Bojana Ordinačev

Kao i prethodnih godina, treći po redu „J Factory – Film za 60 sekundi” izazvao je veliko interesovanje publike, a u prilog tome govore podaci prema kojima zvanična Jameson Fejsbuk stranica ima čak 60.000 fanova.

Dejan Jelaca glumac J factory   film za 60 sekundi

Glumac Dejan Jelača

Učesnici su mogli da snime obrade domaćih i stranih kultnih filmova, ali su isključivo strani filmovi ulazili u konkurenciju za glavnu nagradu – odlazak u London na Jameson Empire Awards filmski festival u martu ove godine. Nagrada za najbolju obradu domaćeg filma bila je profesionalna kamera, dok su za drugo i treće mesto u obe kategorije obezbeđeni vredni Jameson poklon paketi.

Milos Nadazdin J factory   film za 60 sekundi

Miloš Nadaždin

“Od ovog takmičenja sam očekivala zabavu, inspiraciju i dobre ideje. Dobila sam sve to uz zadovoljstvo da u našim krajevima postoje ljudi koji su kreativni, svoji i talentovani. I upravo su te osobine izdvojile pobednika. Drago mi je da je Jameson viski prepoznao potencijal naših mladih umetnika i nadam se da će ovaj festival nastaviti da postoji i narednih godina i da na taj način podstiče individualizam.” – izjavila je članica žirija, glumica Anica Dobra.

ivan bekjarev J factory   film za 60 sekundi

Ivan Bekjarev

Kroz projekat ”J factory – film za 60 sekundi” viski Jameson ukazao je veliku podršku filmskoj umetnosti, donevši jedno prestižno svetsko takmičenje u Beograd. Svi umetnici, amateri i profesionalci u ovoj oblasti, dobili su priliku da postanu jedni od najboljih reditelja i stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama. Jedino što je bilo potrebno je da svoju kreativnost i ljubav prema sedmoj umetnosti podele sa drugima!

A sada pogledajte pobednički film.


Lenka Gatić

Editors choice