Da raščistimo nešto: žene nisu anđeli. Čak i ako plaču i mole da verujete da su anđeli, nisu! Neki muškarci nisu imali sreće, pa su zapali u vezu sa ovim ženama-đavolima, maskiranim u anđele. Stavke koje smo naveli definitivno su pokazatelji da se zabavljate sa pogrešnom devojkom. Stoga, ako se prepoznate u bilo kom od ovih znakova, raskidajte što pre!

Stalno ste joj u senci

Muškarci tajno uživaju da im žene naređuju. Ali, stvari se otrgnu kontroli onog trenutka kada vi postanete njen sluga, a ona vaša gazdarica. Ako vas tretira kao trunku bačenu u zapećak, vreme je da se udaljite od nje. Što pre!

stalno ste joj u senci Jasni znaci da se zabavljate sa pogrešnom devojkom

Ne dozvolite da budete nebitni

Spušta vas pred drugima/društvom

Šalu i zavitlavanje stavljamo na stranu. Ovde pričamo o situacijama u kojima vas ona stalno spušta pred prijateljima, porodicom, poznanicima… Ako je to slučaj – budite sigurni da ste u vezi sa đavolom. Pogrešno je ikome dati pravo da vas spušta. A, ako vas devojka češće spušta nego što to ne radi, vreme je da pribavite malo samopoštovanja i šutnete je!

Budi ono najgore u vama!

Neki ljudi nas jednostavno izbacuju iz takta. Dovode nas do ludila i navode da reagujemo onako kako smo mislili da nikada nećemo. Ako je ova osoba vaša devojka, morate raskinuti što pre. Za vaše dobro.

Manipulativna je

Većina žena zna šta želi i neke od njih će uraditi sve da to i dobiju. Ako ste u vezi sa ženom koja će izmanipulisati situaciju ili osobu da bi dobila ono što hoće, ta veza zaista nije vredna. Takve žene koriste seks kao oružje, plaču ili naprave scenu tako da izgleda da je vaša krivica (kada je zapravo njihova), i gotovo uvek vas krive za sve što krene naopako. Ako vaša devojka ispoljava ovakve znake, morate da pobegnete. Odmah!

Ne pokazuje vam ljubav i privrženost

Ako vam ne pokazuje ljubav i privrženost, to može da znači dve stvari: ili je loša u pokazivanju emocija ili ne oseća ništa prema vama. Koji god da je slučaj u pitanju, vi ste taj koji pati. Zašto biti privržen osobi koja to ne uzvraća?

devojka ne pokazuje ljubav Jasni znaci da se zabavljate sa pogrešnom devojkom

Ne dajite svoju ljubav uzalud

Sada kada ste pročitali sve gore napisano, zapitajte se… da li ste u vezi sa anđelom ili đavolom?


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Comments