Prethodni deo teksta možete pročitati ovde.

Gde god odete, momci vam u poverenju kažu da su cure u njihovom gradu najlepše. A šta je istina? Teško je govoriti o lepoti, jer ona je ipak u erekciji posmatrača. Ipak, pitali smo velikog svetskog putnika, mudrog Dr Svekresa K. Pohotnog, da podeli s nama iskustva o pičićima širom Evrope. Evo šta nam je otkrio…

Nemačka

necim1 Jebački vodič kroz Evropu (2. deo)

Ovako Srbi zamišljaju Nemice

Ne znam da li se sećate da je Nemačka nekad bila podeljena na Zapadnu i Istočnu. S obzirom na to da je sada to velika zemlja od cirka 82 miliona stanovnika, teško je opisati prosečnu Nemicu. One iz bivšeg zapadnog dela imaju nešto uglastija lica koja će se dopasti ljubiteljima tog germanskog šarma koji se često vidi na američkim lepoticama poreklom iz ovih krajeva, dok su cure iz istočnog dela naprosto božanstvene. No, ono što je mnogo važnije jeste činjenica da su Nemice veoma otvorene, ako razumete šta hoću da kažem.

Grčka

U Grčkoj su najlepše ruševine. Nije da nema zgodnih Grkinja, ali uglavnom deluju kao da im se nešto dogodilo. Ukoliko baš niste zaljubljenik u mediteranski šarm, ovde nemate šta da tražite.

Mađarska

Mnoge narodne pesme opisuju vatrenost Mađarica. To je istina. Mađarice su strastvene i uglavnom znaju šta hoće i šta neće. Zanimljivo je i to da bile mršave ili malo punačkije uvek deluju špicasto, zašiljeno. Drugim rečima, Mađaricama se nećete mnogo radovati u prolazu, na ulici ili po dnevnom svetlu, ali zato u mraku…

Irska

Postoji na ovim prostorima izvesna opčinjenost keltskom mitomanijom. Stoga ćete se grdno razočarati ako zalutate u Irsku u nameri da “nešto nabodete”. Zgodne Irkinje nalaze se na posterima, u Holivudu ili u vlažnim snovima o riđokosoj pegavoj. U stvarnosti, nećete ih razlikovati od Engleskinja za koje ne treba trošiti prostor. Ružne su.

Comments