Da li i tebe polako hvata praznična groznica? Ne, ne mislimo samo na doček Nove godine, već i na sve one proslave koje nekako spontano krenu već krajem novembra, i samo im se preko noći duplira broj! Kokteli sa klijentima, predpraznične žurke, svečani ručkovi, slave, okupljanja kod omiljene tetke, ujne, ručak sa roditeljima najbolje drugarice… i tako u nedogled!

I da hoćeš, ne možeš obući tek bilo šta, jer naravno negde postoji “foto-evidenecija” šta si na istoj proslavi nosila prošle godine! Pa tako se svi nađemo u situaciji da smo na korak od kupovine neke haljine, suknje ili kompleta, koji ćemo obući bukvalno samo za tu jednu priliku, a onda ih zanemariti u potpunosti!

Wannabe Pennyblack 2017 11 17 8 Jedina 3 fashion komada koja su ti potrebna ove praznične sezone

Kako to naravno nije najsrećnije i najzahvalnije rešenje, ni po naš stil, a ni po budžet, u nastavku ti otkrivamo tri komada u koja vredi da investiraš! Ne samo da ćeš moći da ih nosiš zajedno, već će moći savršeno upotpuniti garderobu koju već imaš, plus garantujemo da ovu kombinaciju nećeš obući samo jednom!

Moher kaput u boji stare ruže

Osim što je odličan izbor za one dame koje su  zimogrožljive, u kaputu od mohera osećaćeš se tako classy, a istovremeno i “ušuškano”! Nežan na dodir, kroj koji prati siluetu i dužina iznad kolena, su sve detalji koji čine da ovaj Pennyblack kaput dobije 5+ ocenu u našem modnom tefteru! Osim toga, ima i okovratnik od veštačkog krzna koji se može i skinuti, a “old rose” nijansa ga čini smelim izborom za zimu!

Wannabe Pennyblack 2017 11 17 9 Jedina 3 fashion komada koja su ti potrebna ove praznične sezone

Haljina od žoržeta

Znaš i sama šta će većina devojaka nositi na pomenutim proslavama? Malu crnu haljinu, ili neki komad u crvenoj boji, a tu su naravno i zlatni tonovi i neizbežne šljokice – sve ono što već i priliči tom periodu – isprobano i viđeno! Zato ti budi drugačija. Prelepa Pennyblack haljina od žoržeta u petrolej boji, ima duge rukave koji se celom dužinom vezuju mašnama! Romantično i tako mladalački! Dodatni poeni za smelu kombinaciju boja!

Wannabe Pennyblack 2017 11 17 10 Jedina 3 fashion komada koja su ti potrebna ove praznične sezone

Mary-Jane cipele sa mašnama

Jedan malo svečaniji detalj kako bi ceo autfit dobio tu veselu notu! Twinset cipele sa mašnama i zanimljivim detaljima poput srca na štikli koje takođe možeš naći u MiaMaya Fashion Concept store-u, učiniće da ti zaista svako pozavidi na izboru obuće! Tanki kaiši su detalj koji će posebno istaći članak noge i sigurni smo da ćeš ove cipele nositi dugo nakon što se slavlja završe!

Wannabe Pennyblack 2017 11 17 6 Jedina 3 fashion komada koja su ti potrebna ove praznične sezone

U koliko ti se dopao naš predlog i želiš da imaš neki (ili sve) od ovih Pennyblack komada, onda nikako ne propusti da posetiš MiaMaya Fashion concept store u Rajićeva shopping centru. Takođe, kako bi na vreme bila upoznata sa svim novitetima i ponudom MiaMaya fashion concept store-a, ne zaboravi da pratiš njihov Facebook i Instagram profil – @miamayabeograd!

Wannabe Pennyblack 2017 11 17 7 Jedina 3 fashion komada koja su ti potrebna ove praznične sezone

Total look: Pennyblack
Foto: Marija Timotijević
Stilista: Anja Plemić
Šminka: Nadica Lekić

Elena Erdeljanović

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments