Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović više je nego zadovoljan utiscima sa spektakularnog koncerta u Areni u Beogradu, koji je u petak uveče održao pred više od 20.000 gledalaca. Pred svojom publikom predstavio se obučen u stajling iz radnje XYZ Premium Fashion Store.

010 DSC 9421 Jedinstveni glas i vrhunski izgled kao dobitna kombinacija

Za većinu svojih nastupa i javnih pojavljivanja, kao i privatno, Željko bira stajlinge u XYZ Premium Fashion Store, te nije iznenađujuće da je Željko jedan od najbolje stilizovanih javnih ličnosti na našim prostorima. Kako je uvek dosledan svom jednistvenom, urbanom i avantgardnom stilu i ovaj put je opravdao tu modnu titulu. Na koncertu Željko je nosio McQ Alexander McQueen sako, majicu i cipele i Antony Morato pantalone. Prema komentarima publike, izgledao je savršeno!

019 DSC 9518 Jedinstveni glas i vrhunski izgled kao dobitna kombinacija

XYZ Premium Fashion Store nudi veliki broj svetski poznatih brendova kao što su Armani Jeans, Antony Morato, Boss, Burberry, Dsquared2, Emporio Armani, Jimmy Choo, Marc Cain, McQ Alexander McQueen, Pinko, Salvatore Ferragamo, Superdry, Tosca Blue, UGG, Y-3 i drugi.

035 DSC 9633 Jedinstveni glas i vrhunski izgled kao dobitna kombinacija

U sezoni proleće/leto 2016 XYZ Premium Fashion Store svojim kupcima ponudiće i nove svetsko poznate brendove kao što su Elisabetta Franchi, Tod’s, Tory Burch i Valentino, zbog toga pratite sve novosti najbolje modne radnje u Srbiji.

Comments