Ah ti nedostaci… Čini se da smo večito nezadovoljne svojim izgledom, a možda i samo preterujemo… Ipak, činjenica jeste da svaki tip građe ima svoje bolje i lošije strane, a ukoliko želite da iz svog izgleda uvek izvučete maksimum, evo nekoliko trikova!

Građa u obliku trougla

U vašem slučaju, donji deo tela je izraženiji u odnosu na gornji, odnosno, imate “jače” kukove u odnosu na grudi i ramena.

Držite se jarkih boja i zanimljivih printova kada je reč o gornjim delovima odeće. Vaše bluze, majice, sakoi i sl. trebalo bi da budu dužine iznad ili ispod naizraženijeg dela kukova. Bilo koji oblik izreza će vam odgovarati, a osim toga, od aksesoara nosite upadljive, velike ogrlice ili ešarpe. Odlično će vam stajati kaiševi, kao i haljine sečene u struku i koje od struka na dole ležerno padaju. Izbegavajte tamne boje, kratke majice i ravno sečene haljine.

Kada je reč o donjim delovima odeće, ovde dolaze u obzir tamne boje, pantalone sa ravno sečenim nogavicama i strukom “srednje” visine. Suknje do kolena su odličan izbor, a možete nositi “pencil” ili “A” suknje. Izbegavajte naglašene džepove, “cigarette” i “skinny” patalone, kao i modele suknji i pantalona sa plićim strukom i horizontalnim prugama.

Svi “oblici” visokih potpetica su odličan izbor kada je obuća u pitanju.

moda 1 Jednostavni načini da odećom sakriješ SVE nedostatke
Comments