Građa u obliku jabuke

Duge, vitke noge i ruke su vaš glavni adut, ali struk baš i nije definisan.

Gore nosite svetle boje kao i vertikalne pruge i držite se odeće sa “V” izrezom koji će vizuelno izdužiti vašu figuru. “A” haljine koje su sečene u struku će vam najbolje odgovarati. Trebalo bi da izbegavate previše usku garderobu, kao i stvari upadljivih printova i šara u baš tom “kritičnom” predelu. Kaiševi i upadljive ogrlice su takođe “ne”.

Kada je reč o donjim delovima garderobe, modeli visokog struka su za vas idealni, kao i svi kraći modeli. Ukoliko volite da nosite suknje, birajte one do kolena, a skoro svaki model će vam dobro stajati. Izbegavajte svetle pantalone i pantalone niskog struka.

Obavezno nosite štikle koje će izdužiti vašu figuru.

moda 7 Jednostavni načini da odećom sakriješ SVE nedostatke

Građa u obliku obrnutog trougla

Gornji deo tela je “jači” u odnosu na donji deo tela, odnosno, grudi i ramena su izraženiji u odnosu na kukove.

Neka gornji delovi odeće budu tamnijih boja i nosite bluze sa “V” ili “U” izrezom i koje su dužine tik do kukova. Odgovaraće vam bilo koji “oblik” garderobe koji je ravno sečen, a možete nositi i zanimljive kaiševe. Izbegavajte upadljive, “pufnaste” rukave, ali i majice sa tankim bretelama.

Kada je reč o pantalonama, možete nositi one koje su šire, upadljivih dezena, kapri pantalone i sl, a kada je reč o suknjama, vaše noge su “zahvalne” za bukvalno svaki model, bilo koje dužine, samo izbegavajte one pripijene, do kolena.

Štikle upadljivih boja i dezena su savršene za vas.

Comments