Iako je na naslovnoj strani ovog prestižnog magazina trebalo da osvane Lindzi Lohan (Lindsay Lohan), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je sve iznenadila, ne toliko zbog iznenadne naslovne strane, već zato što o svom razvodu govori javno iako su ga ona i Mark Entoni (Marck Anthony) tek nedavno (15. jula) objavili u javnosti. To bi značilo da je skoro istog dana ugovorila intervju sa “VF”, dok neki spekulišu da je intervju urađen i pre zvanične objave razvoda. Neki mediji navode da im je brak bio gotov nakon rođenja blizanaca, ali da su zbog medija ostali još tri godine u zvaničnom braku.

j lo pr Jennifer Lopez i posle razvoda veruje u ljubav

Dženifer je za magazin rekla da je ovo najteža odluka koju je ikada morala da donese, i da je iskreno želela da njena porodica i brak uspeju. Priznaje da joj je to bio najveći san ikada i da se dosta trudila da se on ostvari. “Oboje smo se trudili. Ali nekada se stvari ne odigraju kako ste planirali i to je jako tužno. Ja ostajem večni optimista kada je ljubav u pitanju. Verujem u ljubav. Ona je još uvek moj najveći san. Pozitivna sam i odlučna da nastavim dalje sa svojim životom, odgajam svoje bebice, i da kao majka, a potom i kao umetnik i osoba dajem uvek maksimum od sebe. Radujem se novim izazovima. Osećam se snažno.”

Dženifer se u intervjuu “otvorila” o svom životu sa Markom, o vaspitavanju svoje dece, ali i o njenim predhodnim vezama, sa reperom Pi Didijem (P. Diddy), i o raskidu veridbe sa Ben Aflekom (Ben Affleck), kao i o tračevima da se ponaša kao diva, i o njenim razmišljanjima kada su u pitanju novac, slava, a pogotovo ljubav.

101 Jennifer Lopez i posle razvoda veruje u ljubav

“Ja sam beznadežni romantik i jako strastvena osoba kada je ljubav u pitanju” priznaje Lopezova, opisujući situacije koje su je dovele do ovakvog razmišljanja. “Nije da nisam volela sebe ranije. Nekada jednostavno ne shvatamo da kompromitujemo sami sebe. Kada shvatiš da neka osoba jednostavno nije dobra za tebe, ili da te ne tretira na ispravan način, ili da ne radi pravu stvar ni za sebe – ako ostaneš u takvoj vezi ne činiš dobro za sebe. Sada sebe dovoljno volim da mogu da shvatim da zbog toga tako nešto moram prekinuti.”

“Uvek ću poštovati Marka kao pevača i izvođača. Mi smo zapravo imali sjajnu saradnju, i uvek me je jako podržavao. Zajedno smo stvarali magiju. On će uvek biti u našim životima. Uvek će zauzimati specijalno mesto u mom srcu kao otac moje dece.”

30 Jennifer Lopez i posle razvoda veruje u ljubav

Za magazin je pričala još i o balansiranju posla, dece i braka. “Svi mi se trudimo, ali je nekad jako teško. Na početku braka, čak i dok sam bila trudna, mogli smo svuda da idemo zajedno, stalno. Tada nisam puno radila, pa smo na neki način imali više vremena, jer sam sa Markom išla na sve njegove turneje i snimili smo zajednički film (El Cantante). Imali smo prve tri godine braka samo za nas. Ja nisam radila, pa se uglavnom sve vrtelo oko njega. Onda sam zatrudnela, potom se sve vrtelo oko dece i počela sam ponovo da radim.”

Objasnila je da su se ona i Mark svađali oko svega. “Brak je težak. Nikada ne može da bude savršen. To je definitivno jedan veliki izazov.”

Kada ne govori o ljubavi, govori o najvažnijoj temi u njenom životu, njenoj deci, pa je tako otkrila da za nju nisu dadilje sa kojima je probala da sarađuje, i da joj najviše odgovara kada ljudi iz njene porodice, pre svega njena mama, čuvaju njenu decu.

28 Jennifer Lopez i posle razvoda veruje u ljubav

Svakoga dana bi trebalo da se objavi da li će nastaviti da bude sudija “Američkog Idola” i u novoj sezoni. Pričala je i o svojoj lepoti, pa je tako izjavila da nije imala nikakvu plastičnu operaciju, ali da ta opcija nije isključena kada napuni pedeset godina, ako joj tada bude bila potrebna.

Takođe je priznala da sebe ne smatra jednom od najboljih pevačica ali da smatra da je sjajan izvođač, kao i glumica, i da se oseća jako samouvereno dok to radi.” Nisam toliko vokalno nadarena kao neke pevačice, ali definitivno znam da komuniciram.”

Da svakako zna da komunicira sa publikom potvrđuje činjenica da je prodala 55 miliona albuma, i da će sledeće godine dobiti zvezdu na Bulevaru slavnih (Hollywood Walk of Fame).


Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Comments