Zubar

Taman krene lepo, nežno i duboko, a onda gleđ udara o gleđ. Kao što santa leda reže “Titanik”, tako njegovi zubi riljaju preko mojih. Razumem, dešava se, kucnemo se zubima u naletu strasti ili je neki čudan ugao, ali ako Zubar nastavi da rilja, oterajte ga u tri lepe.

Thin Jer ti se ljubiš na tako ogavan način

Šta si se stisn’o, ljubi se, bre

Švedski sto

To su oni što čim otvore usta osetite dijapazon mirisa i ukusa. Tačno se “čuje” šta su jeli za doručak, ručak i večeru. Možda pica miriše dobro na tanjiru, ali svakako ne prija tokom poljupca. S jedne strane, to se lako reši, oterate ga da pere zube. S druge strane – ima i gora varijanta – a to je kad počne da zaudara donja osmica okluzalno. Idi kod zubara, čoveče, raspada ti se vilica.

Vampir

Znate šta nije ljupko? Kad odrasla žena ima modrice po vratu. Ma, ni kod tinejdžera nije neka fora, ali bar znate da su bili strastveni i da pojma nemaju šta rade. Vampiri su oni što vas toliko srču da ostaju modrice. Ne zanima ih što imate osetljivu kožu, samo bi da vas obeleže.

Novajlija

Ništa gore nego kad se neko prvi put ljubi pa hoće da izgleda “filmski”. Onda zapinje k’o ludak na puding, pa vas mlati vilicom i pritiska kao što je video da se radi na rijaliti šouu. Onda vam ne da da dišete, i uopšte, pravi sve moguće greške. Oprostićete mu, nadam se, ali ne znači da je u redu. Preporučite mu da smiri doživljaj ili da se obavesti malo pre nego što navali.


Vukodlak i vampirica su par iz snova koji se juri po krovovima velegrada posmatrajući vas dok spavate ili divljate po klubovima. Oslanjaju se na svoje super-moći i s obzirom da su zveri, baš ih briga – sve će vam kazati u lice!

Comments