Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Atraktivna crvenokosa, zanosna i jedinstvena Džesika Čejstajn (Jessica Chastain), veliki je potencijal u svetu glume. Rođena je u Sakramentu i od malena je bila privučena umetnošću. Još u ranom detinjstvu se bavila plesom, koje je malo po malo, bivalo sve važnije u njenom životu. Džesika je pohađala prestižnu školu “Džulijard” (Juilliard) i kao student imala je priliku da bude deo predstava: “Romeo i Julija” (Romeo and Juliet), “Grožđe gneva” (Grapes of Wrath) i “Kako ti se dopada” (As You Like It).

006 Jessica Chastain: Crvenokosi anđeo

Džesika je pohađala “Džulijard” školu u Njujorku

Tokom poslednje godine studija imala je priliku da se pojavi i u TV serijama: “Urgentni centar” (ER) i “Zakon i red” (Law and Order). Pozorište je njena velika ljubav, i na “daskama koje život znače”, imala je priliku da igra i sa koleginicom Mišel Vilijams (Michelle Williams) i velikim Al Paćinom (Al Pacino), sa kojim je igrala i u filmu “Divlja Saloma” (Wilde Salome).

GB 006 Jessica Chastain: Crvenokosi anđeo

U horoskopu je Ovan i prirodna je riđokosa

Svoju prvu ulogu na filmu dobila je 2005. godine. Film koji je producirala Hallmark kuća i koji je sniman na Tajlandu nosi naziv “Blackbird”. Zahvaljujući glavnoj ulozi u filmskom ostvarenju Dana Ajrlenda (Dan Ireland), “Jolene”, osvojila je Golden Space Needle Award na Filmskom festivalu u Sijetlu. Uz Šona Pena (Sean Penn) i Breda Pita (Brad Pitt) imala je priliku da bude deo filma “Drvo života” (The Tree of Life). Nakon uspeha ovog filma, ostaje u svetu ove industrije. Slede filmovi: “Ukradeno” (Stolen), “Dug” (The Debt), “Coriolanus” – filmski režiserski debi Rejfa Fajnsa (Ralph Fiennes) i Džerarda Batlera (Gerrard Butler). Mali predah u svetu filma pravi sjajnim nastupom u predstavi “Otelo” (Othello).

treeoflife 0020 Jessica Chastain: Crvenokosi anđeo

Glumica Helen Miren je njen veliki fan

Toronto, Kan, Venecija… Festivali su samo čekali na nju! Svi su bili oduševljeni sjajnom ulogom u filmu  “Drvo života”, ali niko, zapravo, nije imao ideju o tome ko je crvenokosa lepotica. Mediji su ubrzo počeli da se interesuju za ovu mladu damu, koja hrabro korača u holivudskom svetu. Pod svetlima reflektora gledaćemo je još dugo. Glumica trenutno snima film u Indiji “Zero Dark Thirty”.

004 Jessica Chastain: Crvenokosi anđeo

“Znam da ne izgledam moderno. Ja nisam jedna od onih devojaka koje će ući u prostoriju i zaseniti sve pristutne”, kaže Džesika, a mi mislimo da se vara

Veoma skromna, ali sigurna u sebe, želi da ostavi veliki trag u svetu umetnosti. Ne sumnjamo da će joj to poći za rukom, jer se holivudski režiseri otimaju oko nje. Iskusnije glumice joj se dive, i u njoj prepoznaju sjaj starih holivudskih glumica, sa kojim se jednostavno rađate. Džesika polako, ali sigurno osvaja i naslovnice modnih magazina, a na crvenom tepihu zrači neodoljivom ženstvenošću.

the help 001 Jessica Chastain: Crvenokosi anđeo

Sa snimanja filma “The Help”

Sve što niste znali…

– Prva je u svojoj porodici koja je pohađala fakultet.

– Lako se rasplače.

– Nikada nije okusila meso.

– Obožava balet i jogu.

– Njen uzor je Al Paćino.

– Uživa da sluša Radiohead.

hq 010 Jessica Chastain: Crvenokosi anđeo

Na crvenom tepihu izgleda božanstveno


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni, a jedan sanja na stranicama bloga Blueberries and Jeans.

Editors choice