Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

1/2

Znate ono kad vam ide voda na usta od ljubljenja i dodirivanja nečijeg tela, kad vam je toliko poželjan i privlačan, da biste ga pojeli? Sigurno znate. Taj jestivi doživljaj seksa poznaju i muškarci i žene – i uopšte, taj osećaj obuhvata sve što nam je slatko (debeljuškasta dečija nožica, mačići u igri – sve što želimo da stisnemo i ljubimo, jer nam je neodoljivo). 

Ipak, ženski i muški doživljaj seksa se razlikuje, a muški je “jestiviji” odnosno, uporediviji sa željom koju izaziva hrana. Seksualna glad je nešto što muškarci osećaju češće nego žene, jer nije uslovljena emotivno, niti je vezana za partnerku – oni su prosto naloženi, gladni seksa, osećaju nedostatak vitamina P (kad nama može da se prepisuje “Kuromicin” kao univerzalni lek za svaki oblik ženskog ludila, može i njima vitamin P, fer je), skočio im je testosteron, a opao dopamin i taj nesklad treba nekako izbalansirati konzumiranjem potrebnih sastojaka. 

Muškarci su jednostavni (često to tvrdimo, pa se onda sapletemo o sopstveni jezik, padnemo na nos i završimo izvrnuti naopačke, jer ništa nije jednostavno) i kod njih seks počinje telesnim senzacijama – diže im se na neku pomisao, na prizor, na neko zamamno žensko telo (ili ih makar onako blago štreca u predelu penisa, šire im se nozdrve i nadimaju grudi i sijaju im oči i uopšte, izgledaju tako…hmmm…telesno). Žena može da se odluči na seks iz glave – bez ikakvog osećanja uzbuđenja, zato što je procenila da je sada na redu seks, ili zato što je predugo bila bez seksa, pa da se podseti kako to beše izgleda, zato što želi da uđe u vezu i hoće da zna kakav je u krevetu muškarac koji inače deluje kao sasvim kvalitetan partnerski materijal… 

Editors choice