5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/2

Znate ono kad vam ide voda na usta od ljubljenja i dodirivanja nečijeg tela, kad vam je toliko poželjan i privlačan, da biste ga pojeli? Sigurno znate. Taj jestivi doživljaj seksa poznaju i muškarci i žene – i uopšte, taj osećaj obuhvata sve što nam je slatko (debeljuškasta dečija nožica, mačići u igri – sve što želimo da stisnemo i ljubimo, jer nam je neodoljivo). 

Ipak, ženski i muški doživljaj seksa se razlikuje, a muški je “jestiviji” odnosno, uporediviji sa željom koju izaziva hrana. Seksualna glad je nešto što muškarci osećaju češće nego žene, jer nije uslovljena emotivno, niti je vezana za partnerku – oni su prosto naloženi, gladni seksa, osećaju nedostatak vitamina P (kad nama može da se prepisuje “Kuromicin” kao univerzalni lek za svaki oblik ženskog ludila, može i njima vitamin P, fer je), skočio im je testosteron, a opao dopamin i taj nesklad treba nekako izbalansirati konzumiranjem potrebnih sastojaka. 

Muškarci su jednostavni (često to tvrdimo, pa se onda sapletemo o sopstveni jezik, padnemo na nos i završimo izvrnuti naopačke, jer ništa nije jednostavno) i kod njih seks počinje telesnim senzacijama – diže im se na neku pomisao, na prizor, na neko zamamno žensko telo (ili ih makar onako blago štreca u predelu penisa, šire im se nozdrve i nadimaju grudi i sijaju im oči i uopšte, izgledaju tako…hmmm…telesno). Žena može da se odluči na seks iz glave – bez ikakvog osećanja uzbuđenja, zato što je procenila da je sada na redu seks, ili zato što je predugo bila bez seksa, pa da se podseti kako to beše izgleda, zato što želi da uđe u vezu i hoće da zna kakav je u krevetu muškarac koji inače deluje kao sasvim kvalitetan partnerski materijal… 

Editors choice