10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Znate ono kad vam ide voda na usta od ljubljenja i dodirivanja nečijeg tela, kad vam je toliko poželjan i privlačan, da biste ga pojeli? Sigurno znate. Taj jestivi doživljaj seksa poznaju i muškarci i žene – i uopšte, taj osećaj obuhvata sve što nam je slatko (debeljuškasta dečija nožica, mačići u igri – sve što želimo da stisnemo i ljubimo, jer nam je neodoljivo). 

Ipak, ženski i muški doživljaj seksa se razlikuje, a muški je “jestiviji” odnosno, uporediviji sa željom koju izaziva hrana. Seksualna glad je nešto što muškarci osećaju češće nego žene, jer nije uslovljena emotivno, niti je vezana za partnerku – oni su prosto naloženi, gladni seksa, osećaju nedostatak vitamina P (kad nama može da se prepisuje “Kuromicin” kao univerzalni lek za svaki oblik ženskog ludila, može i njima vitamin P, fer je), skočio im je testosteron, a opao dopamin i taj nesklad treba nekako izbalansirati konzumiranjem potrebnih sastojaka. 

Muškarci su jednostavni (često to tvrdimo, pa se onda sapletemo o sopstveni jezik, padnemo na nos i završimo izvrnuti naopačke, jer ništa nije jednostavno) i kod njih seks počinje telesnim senzacijama – diže im se na neku pomisao, na prizor, na neko zamamno žensko telo (ili ih makar onako blago štreca u predelu penisa, šire im se nozdrve i nadimaju grudi i sijaju im oči i uopšte, izgledaju tako…hmmm…telesno). Žena može da se odluči na seks iz glave – bez ikakvog osećanja uzbuđenja, zato što je procenila da je sada na redu seks, ili zato što je predugo bila bez seksa, pa da se podseti kako to beše izgleda, zato što želi da uđe u vezu i hoće da zna kakav je u krevetu muškarac koji inače deluje kao sasvim kvalitetan partnerski materijal… 

Editors choice