Kako društvena okupljanja više ne dolaze u obzir,  pa su i bioskopi zatvoreni, Netflix je postao jedina konstantna zabava u našem životu. “Šta gledaš” postalo je gotovo jedino pitanje koje možemo da postavimo jedno drugima, a odmah iza njega je pitanje “šta jedeš”. Ukoliko si kao ja, verovatno si odgledala sve moguće serije ( i pojela sve iz kuće) i radovaćeš se novim izdanjima koja su zakazana za naredni period.

Iako si socijalno distancirana, moći ćeš da se zbližiš sa svojim prijateljima na drugi način. To što si sama ne znači da ćeš Netflix serije i filmove morati da gledaš usamljeno, jer Netflix je nedavno lansirao svoj Netflix Party gde simultano sa svojim prijateljima možeš gledati izabrani sadržaj i gde ćete moći da ćaskate o neočekivanom završetku u chat prozoru.

U nastavku ti otkrivamo koje ćemo to serije i filmove gledati u narednom periodu.

Uncorked

Elijah (Mamoudou Athie) radi sa svojim ocem (Courtney B. Vance) u porodičnom barbecue restoranu. Umesto da pođe očevim stopama i nasledi porodični posao Elijah odlučuje da želi da postane vrhunski somalijer. Pored negodovanja njegovog oca, on upisuje kurs i odlazi u Pariz kako bi ostvario svoj san.

Sergio – 17. april

Ugledni diplomata Ujedinjenih nacija Sérgio Vieira de Mello, usled američke invazije na Irak, odlazi na misiju u Bagdad, na zadatak koji bi mogao da ga košta života. Film je inspirisan istinitom pričom, a Wagner Moura spektakularno izvodi ovu ulogu mirotvorca, kome svet puno duguje.

Extraction – 24. april

Chris Hemswort u svom poslednjem akcionom filmu glumi plaćenika koji je angažovan da vrati kidnapovanog sina narko boss-a. Ovo je režiserski prvenac glumca i kaskadera Sam Hargrava, ali je radnju napisao vetaran u ovom žanru Joe Russo. Film je snimljen na zanimljivim lokacijama Indije, Bangladeša i Tajlanda, a bavi se globalnom mrežom trgovine oružjem i drogom.

Comments