Junski pun Mesec nastupa u noći između petka i subote, tačnije, 22. juna u tačno 03.07 č, donoseći romantičan astrološki uticaj, bojeći emocionalne vode svakog znaka u ružičasto. Poznat je i kao strawberry Moon ili ružičasti Mesec.

Njegov spektakularni sjaj izliva se na našu svakodnevicu i ljubavni život – za mnoge, ovaj uticaj postavlja ton u partnerstvu i romansama ovog leta.

Ovakva lunacija se odvija u znaku Jarca i donosi uticaj ovog zemljanog znaka, naročito u oblasti privatnog života i karijere. Mnogi mogu dobiti nasleđe ili doživeti značajne pomake na profesionalnom planu, razvoj karijere, javna priznanja.

Ružičasti Mesec je prvi od dva uzastopna puna Meseca u Jarcu, što se vrlo retko dešava i donosi značajne uticaje u nedelji obe lunacije, od 22. juna i 21. jula.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)


Pročitajte i ovo: Tranzit Jupitera kroz znak Blizanaca – evo šta nam donosi veliki astrološki događaj

Šta junski pun Mesec donosi svakom horoskopskom znaku

Ovan

Mogli biste doživeti značajan profesionalni napredak dok junski pun Mesec obasjava noćno nebo – unapređenje, unosne ponude za posao, novi klijenti ili nagrade. Iskoristite ovu energiju da pokažete okolini zbog čega ste posebni i nezamenljivi, budite smeli, samouvereni i ciljajte visoko, do zvezda!

Bik

Pun Mesec vas podstiče da otvorite um i duh za nove horizote. Mogli biste osvojiti novu teritoriju „na juriš“, izlazeći daleko van svoje zone udobnosti – i profesionalno i romantično. Velike promene mogu doći u vidu putovanja na velike udaljenosti, međunarodnog poslovnog poduhvata, ili iznenadno preseljenje. U akademskoj oblasti možete doživeti proboj, kao i u medijima i izdavaštvu.

Blizanci

Vaša pozicija u partnerskim i romantičnim odnosima može postati jasna, ukoliko ste u komplikovanim ili nedefinisanim odnosima. Nesrećne veze se mogu završiti, srećne produbiti, a nove započeti uz mnogo strasti. U profesionalnoj sferi, junski pun Mesec bi mogao doneti pozitivan finansijski pomak kroz investicije, nekretnine, bonuse, tantijeme ili stipendiju.

Rak

Vreme je da procenite svoje odnose i partnerstva. Ukoliko se dugoročno obavezujete u poslovnom partnerstvu ili vezi, bićete euforični i puni energije i planova. Moglo bi doći do iznenadnog angažmana, ili odluke da započnete zajednički život sa nekim, a samci mogu sresti nekog sa kim mogu ostvariti stabilan i trajan odnos.

Lav

Udahnite duboko i opustite se na trenutak, prikupljajući energiju da nastavite da jurite punom brzinom – ako završavate veliki projekat, ili prelazite sa jednog posla na drugi, važno je da napravite ravnotežu između posla i privatnog života i odvojite vreme da se odmorite, zabavite i opustite, jer ćete biti veoma zauzeti. Neki zdravstveni problem bi mogao da kulminira ili da se pojavi, pa je važno da uvedete zdraviji način života – odmah.

Devica

Srce će vam brže zakucati pod uticajem ružičastog Meseca – zadovoljstvo, strast, romansa i zabava mogu biti na prvom mestu. Za samce, ovo je najvažnija lunacija u godini, jer bi mogli da sretnu nekog veoma posebnog, možda svoju srodnu dušu. Možete se zaista ozbiljno zaljubiti. Ako ste u posvećenoj vezi, mogli biste da zapalite iskru, ili podignete odnos na viši nivo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Vaga

Vaš domaći život se može promeniti – to bi mogla da bude odluka o preseljenju, renoviranju ili drugom životnom aranžmanu. Uključite se aktivno u situacije koje se mogu pojaviti u vezi sa vašom porodicom ili roditeljima i rešavajte ih što pre.

Škorpija

Spremite se na proširenje uma na briljantne načine. Junski pun Mesec može doneti fokus na važan poduhvat vezan za pisanje, govor, komunikaciju. Mogla bi vas angažovati putovanja na kratke udaljenosti, a značajan ugovor bi mogao da se pojavi na vašem stolu – obavezno pročitajte ona sitna slova!

Strelac

Pun Mesec utiče na vaš finansijski sektor – pozabavite se procenom svojih prihoda i rashoda i planiranjem budžeta. Ako se pojavi veliki trošak, napravite preciznu računicu, kako biste izašli na kraj. Takođe, ova lunacija lako može doneti povišicu, novog klijenta ili iznenadnu ponudu za posao.

Jarac

Za Jarčeve je ovo svakako najvažnija lunacija u godini – dok se junski pun Mesec kreće kroz vaš znak, možete doživeti kulminaciju ličnog cilja, ostvarenje nade, težnje ili sna, koje dolazi na srebrnom poslužavniku. Takođe, u ovom periodu možete preispitivati svoj položaj moći u partnerskom odnosu.

Vodolija

Sedite, opustite se i sanjajte – ružičasti Mesec će biti posebno intenzivan za vas i možete se osećati potrošeno i na ivici sagorevanja. Nađite načine da se odmorite i napunite, a ako neka tajna izađe na videlo, ili se pojavi neka situacija iz prošlosti, suočite se sa tim direktno i slušajte svoju intuiciju.

Ribe

Vreme je da slavite život – junski pun Mesec vas poziva da se angažujete sa starim prijateljima i steknete neke nove. Mogli biste prisustvovati sjajnoj zabavi ili okupljanju, gde možete upoznati nove ljude i proširiti svoj društveni krug. Takođe, prijatelj bi mogao da „uskoči“ i pomogne vam na pravi način, da ostvarite nešto čemu odavno težite.

Pročitajte i ovo: Astrološki datumi važni za singl devojke – smeši vam se vrelo leto puno romantičnih mogućnosti!

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević

Comments