Njegov osmeh je za tebe dragocen i najviše uživaš da ga nečim obraduješ i da se okupaš u zračenju tog osmeha.

Seks vam je fantastičan, prosto ne možete da se zasitite jedno drugog i koristite svaku priliku da vodite ljubav. Ali zadovoljstvo koje pronalazite u tome što ste par, prevazilazi fizičku stranu ljubavi.

Nisu vam potrebne nikakve posebne prilike da proslavljate i radujete se, jer je svaka prilika da provedete vreme zajedno – posebna. Uživate i u najobičnijim kućnim aktivnostima ili lenstvovanju, jer ste zajedno. Zapravo, uopšte nije važno gde se nalazite i šta radite, važno vam je jedino da ste zajedno.

“Ono pravo” za kojim si oduvek čeznula, dobilo je svoje pravo značenje, koje proživljavaš svaki put kad se nalaziš u bliskosti i intimi sa voljenom osobom.

Sada potpuno shvataš zašto ljudi daju patetične izjave, tipa “sve bih učinila za njega” ili “ne bih mogla bez njega da živim”.

Osećaš takvu povezanost sa partnerom, kao da neki fluid struji među vama i prenosi informacije. Često se dešava da jedno na drugo reagujete “šestim” čulom – istovremeno šaljete poruke, ili tačno osetite da se nešto dešava. Ponekad, kao da možete jedno drugom da čitate misli i gledate u srca. I jasno vam je da ste srodne duše, čak i ako ne verujete u te priče. To se dešava zato što stvarno doživljavate svet i jedno kroz drugo, a ne samo kroz sebe.

onaj pravi veza 3 Kad nađeš nekog pored koga više nisi sama
Comments