Kad ti se desi da uđeš u prostoriju i pet minuta se okrećeš oko sebe ne znajući šta si htela da uzmeš ili uradiš, ili kad uđeš u lift i čekaš da krene, a nisi pritisla dugme, više ne misliš da si rasejana jer ti preti senilnost – znaš da je to tako jer si zaljubljena.

Mnogo ti je lakše da se smeješ sebi, svojim gafovima, blamovima i glupostima, kad znaš da te neko voli, uprkos svemu. Taj odnos nekako sve čini lakšim i boljim, kao magija (pomisliš ponekad).

I dalje se čudiš sebi kad čuješ kakve sladunjave stvari izgovaraš, a opet, one su istinite. Isto je i sa onim slatkim nadimcima, za koje si obećala sebi da ćeš se suzdržavati i nećeš ih koristiti. Ne možeš da odoliš.

To što si već doživela i uspone i padove u vezi, ne smeta ti da i dalje budeš zaljubljena. Znaš da će opet biti povređivanja, da će biti stvari preko kojih moraš da pređeš, stvari koje moraš da razumeš i onih koje moraš da tolerišeš, ali to je deo dinamike odnosa i sve loše kroz šta ste prošli, samo vas je još više povezalo i zbližilo. Kliše – ali je istinit.

Onaj osećaj da više nisi sama, ono olakšanje što imaš nekoga sa kim možeš da budeš par, ko te ispunjava i ko ti ne smeta, sa čijim životom si se tako lako povezala i srodila – vredniji je od svega što si do sada upoznala i stvarno si spremna da učiniš bilo šta, da bi sačuvala svoju vezu.

onaj pravi veza 4 Kad nađeš nekog pored koga više nisi sama

Pročitajte još i ovo:

Da li ti stvarno nedostaje bivši – ili ti fali ljubav?

Šta je ljubav – bez leptirića u stomaku

Važna pitanja koja treba da postaviš svom partneru kad osećaš da ste se udaljili

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.instagram.com

Brankica Milošević

Comments