Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Kad prosidba krene naopako

Kad prosidba krene naopako

Kada ne očekujete prosidbu, adrenalin i šok koji se dogodi kada vidite svog dečka kako kleči na jednom kolenu, može dovesti do toga da se onesvestite i padnete kao sveća. Baš to se desilo Britani, za koju je Kameron organizovao zabavu na koju je doveo sve njihove prijatelje sa ciljem da je zaprosi. Nakon pitanja da li želi da se uda za njega, Britani je jednostavno pala u nesvest.

Mladić na sledećem snimku se potrudio kako bi njegova prosidba sa sviračima bila romantična, ali sve je krenulo naopako kada ga je devojka ostavila u kantini punoj ljudi. Sam i izbezumljen, mladić je ostao samo sa prstenom u ruci…

Narednih nekoliko snimaka idu u prilog tvrdnji da utakmice i prosidbe jednostavno ne idu zajedno. Među prvima je to saznao ovaj Škot koji je svoju devojku zaprosio tokom poluvremena u jednoj fudbalskoj emisiji. Iznenađena, devojka je briznula u plač i – pobegla. Mnogima je ovo bilo toliko neverovatno da su mislili da je reč o šali, ali su se prevarili.

Nastavljamo dalje u istom ritmu. Utakmica, prepun stadion navijača i jedna prosidba koja se završila katastrofalno. U trenutku kada je mladić kleknuo pred svoju devojku kako bi joj postavio čuveno pitanje, ona se jednostavno okrenula i odšetala sa terena. Niko nije verovao šta se upravo dogodilo…

Ovaj put, devojka koja je zaprošena na utakmici imala je povez preko očiju kako bi iznenađenje bilo veće. Ono što niko nije očekivao jeste da će, nakon što skine povez i vidi dečka kako kleči, devojka pobeći sa terena brzinom munje.

Kad smo već počeli – da završimo ovaj tekst još jednom prosidbom na utakmici. Poluvreme, mladi dečko izgovara najromantičnije reči koje je mogao da smisli, ali se devojka koju prosi meškolji sa očiglednim izrazom nelagode na licu. Naravno, nije teško pogoditi kako se ovo završilo.


Nemanja Kutlešić je zavisnik od novina, magazina i tehnologije. Budući je stanovnik Njujorka, a da ne baca novac na domaće i strane časopise, više bi putovao. Obožava miris mora, jagode sa šlagom i “Vanity Fair”.

Editors choice