Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/2

Parovi koji izgledaju savršeno, imaju ispunjenu, dinamičnu vezu, zajednička interesovanja, prijatelje, hobije, ali su i jaki individualci, često su ideal mnogih singl devojaka. Međutim, nije redak slučaj da se razočaramo kada saznamo da se čak i partneri u takvim vezama međusobno varaju. Kod nekih je to prećutni dogovor, neki su vešti u skrivanju i uspevaju u tome da njihov partner to nikada ne sazna… ali kakva god prevara bila, otkrivena ili neotkrivena, važno pitanje je – zašto do nje dolazi. Ovoga puta nećemo se upuštati u diskusiju o tome da li prevara podrazumeva samo seksualni odnos sa drugom osobom, ili i viđanje, kao i razmišljanje o određenoj osobi, pokušaji da se osvoji osoba koja nije vaš primarni partner. Prihvatićemo sve opcije. Zašto varamo čak i kada smo srećni, čak i onda kada poštujemo svog partnera, da li je uopšte moguće poštovati nekog, a istovremeno ga i varati?

Odgovor na pitanje zašto varaju oni koji u vezama nisu zadovoljni je relativno lak i logičan. Ukoliko bismo izvršili generalizaciju i sveli odgovor na jedno prosto objašnjenje – primarni ljubavni odnos je manjkav, što stvara potrebu da sreću tražimo u drugim odnosima.

Šta se dešava u srećnim vezama? Ljubav je obostrana, odnos između partnera je u najvećoj meri zadovoljavajući, a ipak se upuštamo u nove ljubavne afere. Razgovarajući sa tim ljudima ali i konsultujući raznoliku literaturu, došli smo do nekih zaključaka.

Editors choice