Život na visokoj nozi: 12 stvari koje su pravi #luxurylifegoals

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

U trendu je originalan nakit kao izraz individualnosti – evo gde možeš da ga nabaviš!

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

#musthave aksesoar za leto u stilu Grace Kelly

#weekendescape: Sve što ti je potrebno za romantičan piknik u francuskom stilu

#travelinspo: Nove destinacije koje će tek postati pravi hit!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

3 frizure za maturu koje možeš napraviti sama!

1/2

Parovi koji izgledaju savršeno, imaju ispunjenu, dinamičnu vezu, zajednička interesovanja, prijatelje, hobije, ali su i jaki individualci, često su ideal mnogih singl devojaka. Međutim, nije redak slučaj da se razočaramo kada saznamo da se čak i partneri u takvim vezama međusobno varaju. Kod nekih je to prećutni dogovor, neki su vešti u skrivanju i uspevaju u tome da njihov partner to nikada ne sazna… ali kakva god prevara bila, otkrivena ili neotkrivena, važno pitanje je – zašto do nje dolazi. Ovoga puta nećemo se upuštati u diskusiju o tome da li prevara podrazumeva samo seksualni odnos sa drugom osobom, ili i viđanje, kao i razmišljanje o određenoj osobi, pokušaji da se osvoji osoba koja nije vaš primarni partner. Prihvatićemo sve opcije. Zašto varamo čak i kada smo srećni, čak i onda kada poštujemo svog partnera, da li je uopšte moguće poštovati nekog, a istovremeno ga i varati?

Odgovor na pitanje zašto varaju oni koji u vezama nisu zadovoljni je relativno lak i logičan. Ukoliko bismo izvršili generalizaciju i sveli odgovor na jedno prosto objašnjenje – primarni ljubavni odnos je manjkav, što stvara potrebu da sreću tražimo u drugim odnosima.

Šta se dešava u srećnim vezama? Ljubav je obostrana, odnos između partnera je u najvećoj meri zadovoljavajući, a ipak se upuštamo u nove ljubavne afere. Razgovarajući sa tim ljudima ali i konsultujući raznoliku literaturu, došli smo do nekih zaključaka.

Editors choice