Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Ljubav je zamka u koju si tako dugo želela da upadneš, a onda te prošlo. Naučila si da budeš sama, a zatim si počela da uviđaš prednosti singl statusa, a zatim da istinski uživaš u slobodi i nezavisnosti. I taman si mislila da si sredila svoj život po svojoj meri, počela si da uživaš u onoj zdravoj sebičnosti o kojoj si toliko slušala i pitala se šta to zapravo znači – saznala si, osvojila si je, stavila si sebe na prvo mesto, postala si centar svog života i osećaš se kao kraljica sopstvenog unutrašnjeg kraljevstva.
Osećaš se moćno i misliš da si prevazišla zamke ljubavi, prosto si bezbedna u luksuzu svoje samoće, u nadmoći svojih novootkrivenih stavova, nove energije i snage koju si pronašla u sebi. Flertuješ otvoreno i slobodnija si u svom ophođenju prema muškarcima nego ikad – oni ti više nisu pretnja, ne ugrožavaju te, ne predstavljaju pretnju. Tek sada si i postala svesna da je ranije tako bilo i da si se tako osećala zato što si u vezama razvijala osećaj da nekome pripadaš i prilagođavala se tome. Nisi bila sva svoja, a sada jesi i misliš da si bezbedna, da si to prevazišla i da više ne može da ti se desi da nekog drugog staviš ispred sebe, da se “umanjiš” i prilagodiš nekome. Da, da, opušteno.
I onda sretneš nekog ko ti se baš sviđa i uz koga se i dalje osećaš opušteno, stupaš slobodno u njegov intimni prostor u koji te on rado prima, povezujete se sa osećanjem raskošne međusobne velikodušnosti, prosto se takmičite ko će kome više dati i pružiti. Divno. Sva si svoja, a neko ko je sav svoj, ima privilegiju da deli sa tobom uživanje u slobodi ljubavi. Jer si upravo to otkrila u odnosu sa nekim, po prvi put. Zato što si to tek sada i mogla da otkriješ. Ah, kakav zanos, kakav uzlet, kakvo rasterećenje, divna li je ljubav bez upadanja u zamku.

singl 3 Kad se zaljubiš u trenutku kad ti je baš dobro što si singl

Editors choice