WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Ljubav je zamka u koju si tako dugo želela da upadneš, a onda te prošlo. Naučila si da budeš sama, a zatim si počela da uviđaš prednosti singl statusa, a zatim da istinski uživaš u slobodi i nezavisnosti. I taman si mislila da si sredila svoj život po svojoj meri, počela si da uživaš u onoj zdravoj sebičnosti o kojoj si toliko slušala i pitala se šta to zapravo znači – saznala si, osvojila si je, stavila si sebe na prvo mesto, postala si centar svog života i osećaš se kao kraljica sopstvenog unutrašnjeg kraljevstva.
Osećaš se moćno i misliš da si prevazišla zamke ljubavi, prosto si bezbedna u luksuzu svoje samoće, u nadmoći svojih novootkrivenih stavova, nove energije i snage koju si pronašla u sebi. Flertuješ otvoreno i slobodnija si u svom ophođenju prema muškarcima nego ikad – oni ti više nisu pretnja, ne ugrožavaju te, ne predstavljaju pretnju. Tek sada si i postala svesna da je ranije tako bilo i da si se tako osećala zato što si u vezama razvijala osećaj da nekome pripadaš i prilagođavala se tome. Nisi bila sva svoja, a sada jesi i misliš da si bezbedna, da si to prevazišla i da više ne može da ti se desi da nekog drugog staviš ispred sebe, da se “umanjiš” i prilagodiš nekome. Da, da, opušteno.
I onda sretneš nekog ko ti se baš sviđa i uz koga se i dalje osećaš opušteno, stupaš slobodno u njegov intimni prostor u koji te on rado prima, povezujete se sa osećanjem raskošne međusobne velikodušnosti, prosto se takmičite ko će kome više dati i pružiti. Divno. Sva si svoja, a neko ko je sav svoj, ima privilegiju da deli sa tobom uživanje u slobodi ljubavi. Jer si upravo to otkrila u odnosu sa nekim, po prvi put. Zato što si to tek sada i mogla da otkriješ. Ah, kakav zanos, kakav uzlet, kakvo rasterećenje, divna li je ljubav bez upadanja u zamku.

singl 3 Kad se zaljubiš u trenutku kad ti je baš dobro što si singl

Editors choice