Niti su sve veze večne, niti su sve osuđene na propast. Teško je priznati da stvari nisu kao što su bile na početku, ali nekad je bolje raskinuti nego trpeti i dalje agoniju ravnodušnosti koja se javila. Raskidi mogu biti ružna stvar, pogotovo ako su partneri malo eksplozivnijeg karaktera, ali bolje i to nego držati glavu u pesku i praviti se da je sve u redu. Ako se pronalazite u ovom našem spisku, zapitajte se da li vam trenutna veza potpuno odgovara.

Pažnja, pažnja: dosada u spavaćoj sobi

Ima razlike između generalne nezainteresovanosti za seks i nezainteresovanosti kad je u pitanju seks sa partnerom. Ukoliko vam je misao na vođenje ljubavi sa njim potpuno neprivlačna, a samostalnu zabavu ne zapostavljate, možda je vreme da se zapitate šta tu ne štima.

Ljubavni par kraj reke Kad srce kaže da “to” nije ono pravo

Sitnice su male, ali bitne

Kad ste se upoznali, bilo vam je simpatično što igra igrice iako niste veliki fan istih? A kakva je sada situacija? Ukoliko ste neku njegovu raniju osobinu smatrali zabavnom i simpatičnom, a sada je prezirete, istina je da verovatno više na istoj talasnoj dužini. Nešto se promenilo, samo treba otkriti šta.

Comments