*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli

Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli

1/3

Dosadi to. Na žalost, ne dosadi dovoljno brzo, jer kad imaš toliko kapaciteta za ljubav i kad je neštedimice trošiš na one koji nemaju, obično prođu godine i godine dok ti se smuči. Voliš da voliš, umeš da voliš, želiš da uvek voliš i stalno srećeš one koji izgleda umiru od žudnje za takvom ljubavlju. Ali oni uzimaju i uzimaju i traže još i nikad im nije dosta, a ti se trošiš i daješ i trošiš i kad zatražiš nešto zauzvrat, suočiš se sa ograničenim kapacitetima, sa ego tripovima, sebičnošću i malodušnošću.

I onda se zapitaš, da li je to tebi suđeno da u svakoj vezi budeš pretežno sama, da sva ljubav uvek bude pretežno tvoja i da svaka veza zavisi od toga koliko si spremna da se žrtvuješ, da čekaš, da ulažeš, da budeš strpljiva i nadaš se da će voljena osoba početi da ceni ono što ima sa tobom i od tebe. I skontaš da je verovatno do tebe. Do tvoje potrebe da budeš potrebna, do tvoje spremnosti da se predaš, do tvog obožavanja ljubavi i želje da je stalno osećaš, da je izlivaš i širiš.

Po koju cenu? Doduše, ako je ovo spoznaja, onda je vredelo spoznaje. A jeste, ako kontaš da je tebi zapravo potrebno da voliš više, da budeš bolja, veća, mudrija, jača, velikodušnija i da ne možeš da budeš takva sa nekim ko bi ti bio ravnopravan partner. Ako skupljaš pacijente, to je zato što su ti oni potrebni. Ako im daješ svu ljubav koju imaš, a oni tebi ne, to je zato što ti je potrebno da osetiš koliko si velika i plemenita – to je ono što oni tebi daju. Potvrdu o tvojoj posebnosti, vrednosti i veličini.

Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli 1 Kad ti se smuči da budeš ona koja više voli

Editors choice