Možda ne možete ni da zamislite da trudnoća može da vam se „dogodi“ i na prepad promeni vaš način života i navede vas da donesete odluke o kojima niste dobro razmislili. Možda rizikujete odlučujući se za brak ili zajednicu, ili za rađanje, uprkos nespremnosti partnera za očinstvo.

Možda vas porodica podržava i već ste čuli ono čuveno “kad dođe dete, sve će doći na svoje mesto”. To je sasvim istinito, ali kad se jednom stvari nađu “na svom mestu” to možda uopšte neće biti ona mesta koja ste vi imali na umu. Ipak, ako vam se trudnoća “dogodila”, imajte u vidu ove navodnike, jer ništa nije slučajno.

trudnoca 1 Kad trudnoća odlučuje umesto vas

Navodne slučajnosti znaju da otkriju čudne stvari i da vas suoče sa neopozivim odlukama. Da li ste već čule o slučajevima kada žene uopšte nisu znale da su trudne, dok im stomak nije narastao do zuba? Teško je poverovati, ali dešava se. Jedan takav slučaj, u kome je devojka imala redovne menstruacije i otkrila je trudnoću tek kad više nije mogla ništa da obuče, takođe je otkrio da je sasvim zapanjujuće što je uopšte ostala u drugom stanju. Nekakva urođena anomalija materice svedočila je o tome da se dogodilo čudo i da je velika verovatnoća da se nakon ove trudnoće čudo više ne ponovi.

Comments