5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/3

Lepa si, zgodna, pametna, produhovljena, samostalna, društvena, imaš divne prijatelje, voliš decu i životinje, humana si, velikodušna, otvorena, radoznala, uspešna – imaš sve, ali nekako nemaš sreće u ljubavi. Kao da privlačiš samo slabe muškarce kojima treba oslonac i pomoć, nedovršene ličnosti kojima treba briga i vođstvo. Počinješ da misliš da ti ili nedostaje nešto vitalno, ili prosto imaš previše kvaliteta, koji valjda nisu potrebni muškarcu koji ih i sam ima – izgleda da oni stabilni, izgrađeni, uspešni, svoji, vole neke žene slabije od sebe, koje nemaju to što imaš ti, ali u njima izazivaju potrebu da ih zaštite i brinu o njima.

Možda tako ide – svako ko je sposoban, dobije nekog manje sposobnog da se brine o njemu. A možda muškarcima uopšte nije važno to čega ti imaš tako mnogo, a od obilja tvojih kvaliteta ne vide ono što ih jedino zanima, a to je tvoja ženstvenost, emotivnost, tvoja bazična, primitivna ženska priroda, koja ih poziva da budu muškarci i daju najbolje od sebe.

Toliko si se izgradila, verujući da to primitivno treba uzdići i prevazići, da se u ljubavi treba povezati na nivou bića, da je važna intelektualna, duhovna i telesna razmena, da se tako postiže balans i sklad. A kad se zaljubiš i uđeš u vezu sa muškarcem, vrlo brzo sva nadgradnja otpadne i ostanete ogoljeni u onom bazičnom i primitivnom – potrebi muškarca da bude muškarac, dominantan, zaštitnik, predvodnik, poštovan i voljen, kome treba žena, topla, nežna, spremna da ga obožava (ne samo kao ljubavnika), kojoj je pre svega potreban. Njemu treba da bude potreban, a ti si osoba kojoj niko nije potreban i to ga vređa, ali kad dođe u situaciju da ti jeste potreban – suočava se sa svojom nemogućnošću i nespremnošću da bude uz tebe i da ti pruži ono isto što inače stalno dobija od tebe.

“My ideal lover: Intelligence, with a touch of insanity.” — Nicholas A Browne

A post shared by Human Lovers (@humanlovers) on

Editors choice