Sigurno ima više od 6 stvari koje ne smete da kažete kada se vaša bivša i sadašnja upoznaju. Zapravo, taj scenario u kom se “stara” i “nova” devojka upoznaju verovatno je, nešto što bi svaki tip poželeo samo najvećem neprijatelju. Ali, ako se ovako nešto dogodi vama, postoje određene teme koje, prosto, ne smete pominjati. Čitajte pažljivo.

Bilo šta lično što se tiče vaše nove devojke

Ne želite da vaša sadašnja devojka sazna da ste sa bivšom pričali o njoj iz bog zna kakvih razloga. Prvo, žene se uvek uznemire kada znaju da njihov momak komunicira sa bivšom. Drugo, zašto bi se bivša petljala u bilo šta što se dešava među vama? Dakle, ne pominjite tako nešto. Čak i ako bivšu devojku doživljavate kao prijateljicu, morate se suočiti sa istinom – vaša sadašnja devojka to nikada neće prihvatiti. Dakle, ne dodajte ulje na vatru!

Zašto je gore kad se prekida veza koja to nije ni bila3 Kada se upoznaju bivša i sadašnja devojka

Prisećanje na seksualne avanture

Vaša devojka sigurno neće želeti da sluša o seksualnim dogodovštinama s vašom bivšom. Ni ne pomišljajte da tako nešto pomenete. Svi ti momenti su između vas i bivše – dakle, desili su se u prošlosti, ostaju u prošlosti. Ako baš želite da pričate o tome, pričajte sa bivšm kada nova nije tu. Ili sa drugovima. I to je okej, mada, ni to ne baš skroz.

Comments