Ljubitelji ispijanja jednog od najpopularnijih napitaka, kafe, ali i devojkame koje vole da budu moderne i vode računa o svom stilu svakako neće moći da budu ravnodušne na jedan od inspirativnih profila na Instagramu. Reč je o stranici coffeenclothes koja će verujemo svima postati omiljena Instagram “opsesija”.

Ovaj zanimljiv kutak spaja sve ljubitelje kafe i mode na jednom mestu. S toga svoje jutarnje ili dnevne stajliš momente sa kafom možete i vi podeliti uz haštag #coffeenclothes. Već danas, predlažemo da pogledate i zapratite ovaj profil, a i kako izbor kafe koju piješ oslikava tvoj modni stil saznaj u nastavku. Ako je tvoj izbor:

Crna kafa – minimalistički stil

Iako je tvoj izbor klasična crna kafa, tj. turska, kada je reč o odevanju uvek ćeš voditi računa da uz klasične komade postigneš stajliš izgled. U tvom garderoberu najviše se nalaze odevni komadi u crnoj i beloj boji. Tebi su svi odevni komadi uredno sređeni i ne gubiš mnogo vremena pri izboru odeće.

kafa Šta kafa koju piješ govori o tvom stilu?

Late – moderan stil

U kafićima biraš isključivo late? Tvoj stil  je u isto vreme šik i eleganatan.Voliš da eksperimentišeš sa garderobom, podjednako biraš široke odevne komade, ali i one uske. Često nosiš široke teksas košulje, ali i boyfriend jeans. Voliš jednostavnu garderobu da upotpunjuješ modernim aksesoarima.

kafa stil Šta kafa koju piješ govori o tvom stilu?
Comments