slika Kakav seks momci priželjkuju u novogodišnjoj noći?

Kako oni to žele?

Bar jedan…! (Svetolik, 37 godina)

Dugo godina priželjkujem seks sa nepoznatom devojkom. Onako, samo da me uzme za ruku i povede u neki izdvojen deo lokala ili kuće, u zavisnosti od toga gde se nalazimo. Mada, privlači me i misao o seksu na javnom mestu, u masi ljudi. Suknjica malo gore, moja ruka klizi po šavu njenih čarapa i… (Gojko, 25 godina)

Pijani novogodišnji seks koji me ne primorava da menjam više poza od tačno onolikog broja koji je potreban da umesto noge svoje drage poljubim sopstvenu. (Jakov, 31 godina)

U novogodišnjoj noći – ako se desi – želim brz i totalno bestidan, razuzdan seks. Brz – jer vremena neće biti za duži, a razuzdan – da mi cele godine bude takav. (Luka, 24 godine)

Onaj kojeg ću se sećati i posle kog ću moći da se javim toj devojci. (Rade, 27 godina)

Budući da je Nova godina ipak “drugačija” od drugih dana, tj. da se očekuje da ne bude po svakodnevnoj, ustaljenoj šemi, verovatno priželjkujem nešto što nikada do sada nisam probao (neki novi kostimi, igre i slično), što će biti zabavno i meni i partnerki. Naravno i da se sama ponoć dočeka za vreme seksa, čisto da bi godina počela na najbolji mogući način. (Nemanja, 25 godina)

Nisam imao trojku neko vreme pa bi mi to baš prijalo. (Miloš, 25 godina)

Sve zavisi od atmosfere i trenutnog raspoloženja… Ukoliko bude kućna varijanta, verovatno će biti na početku nežan i senzualan a kasnije već opet zavisi od trenutne inspiracije. Ako ne bude kućna varijanta, tu je više opcija – duuuugo flertovanje i slatko mučenje praćeno snažnim završetkom. Onako, dok svi nazdravljaju i bacaju petarde a mi pucamo od bliskosti. (Marko, 32 godine)

Ne bih želeo ništa romantično, već onako, puno strasti! (Damir, 21 godina)

Hoću da kupim devojci­­ neku haljinu od lateksa­­. Želim da se sprdamo i igramo. (Miloš, 22 godine)

Maštovit i kostimiran – mislim da posle šarenila na ulicama i vatrometa na nebu isto treba da bude i u krevetu. (Goran, 27 godina)

Recimo normalan, obavezujući – da sledeća godina stoga bude normalna. (Petar, 29 godina)

Ako ćemo iskreno, ja bih da zagrlim neku flašu. Ali odgovor na tvoje pitanje bi bio: lud , agresivan seks sa nepoznatom hot devojkom (možda neka kostimirana).  (Davor, 25 godina)

Po mogućstvu sa ženom. (Draško, 31 godina)

Kako sam već deset dana na gajbi i kako se raspadam od ležanja i dosade – van kreveta, kreativan i otrežnjujuć. (Nenad, 24 godine)

Želim seks kao pre trideset godina, kada je vazduh bio čist, a seks prljav. (Aleksandar, 38 godina)

Pun strasti, dodira i taktilnosti…Vatren, nežan i erotičan, isključivo u krevetu, sa šampanjcem i čokoladom. (Bojan, 33 godine)

Strastven, dug, uz mnogo poljubaca (kako uglavnom i biva kada sam ja u pitanju), ne preterano romantičan, ali nabijen emocijama. (Stevan, 22 godine)

Bez tenzije, bez žurbe, totalno lagan, bez igračaka, blank Kakav seks momci priželjkuju u novogodišnjoj noći?prirodan i dugačak… (Saša, 28 godina)

Uglavnom nije bitno kakav nego gde, recimo da mi prijalo negde gde je toplo – tipa plaža na Tahitiju. Šampanjac je obavezan. (Milan, 30 godina)

U prvim trenucima. Udvoje. U tri dela. U četiri oka. (Ivan, 29 godina)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Comments