Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Pošto znamo da je za dobru vezu ključna komunikacija, ne smemo da ignorišemo oblik sporazumevanja poznat kao “jezik ljubavi” koji često može da bude izvor nesporazuma – kao uostalom i sve što se nismo potrudili da do kraja razjasnimo i razumemo i da ponovimo onoliko puta koliko je potrebno da bude zapamćeno (i da stalno jedno drugo podsećamo na ono što različito shvatamo i tumačimo). Sreća u vezi u velikoj meri zavisi od toga da li ljubav izražavamo i pružamo onako kako partner prima, kako je njemu važno, odnosno, da li u vezi dajemo i primamo izraze i potvrde ljubavi koje su validne za svakog od vas.

Teoriju o jezicima ljubavi razvio je američki psiholog doktor Geri Čepmen, prema kome razlikujemo pet osnovnih jezika ljubavi.

Pohvala i priznanje

Ne štediš komplimente i svog partnera obasipaš pohvalama, diviš mu se i oduševljena si njegovom ličnošću i ponašanjem. Isto tako, topla si i puna poštovanja i prema svim ostalim ljudima oko sebe, uvek primetiš i pohvališ sve lepo i dobro kod njih, a možda toga nisi ni svesna. To je međutim, tvoj način pokazivanja ljubavi u partnerskom odnosu, ali i u svim drugim važnim odnosima. I tvoj način da pošalješ poruku da ti je potrebno da i oni tebe isto tako podržavaju, da vide tvoje najbolje strane i da ti zbog njih odaju zasluženo priznanje. Potreban ti je partner koji ti se divi i uzvraća pohvale i komplimente.

View this post on Instagram

Christmas tree goals @styleitwithtrix

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Editors choice