Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Spoznaja kako biti neodoljiv ženama je san svakog muškarca, ali svaki muškarac nema mogućnost da uživa u takvoj fantaziji u realnosti. Želiš li da budeš čovek koji može da pronađe put do srca svake žene? Logično. Evo i kako:

Pogled      

Ovo je nešto što ćeš morati da razumeš i usavršiš. Umetnost pogleda. Radi se o tome da treba da imaš elana i stila. Radi se o savršenom tajmingu, držeći pogled u pravoj milisekundi. Dok sediš u kafiću ili naslonjen na šank, pogled je tvoje najjače oružje. Međutim, postoje šanse da ne uspe ako ga ne zadržiš dovoljno dugo ili ukoliko ti je držanje pogrbljeno ili nesigurno.

Kako koristiti pogled

Moraćeš da gledaš i držiš pogled na ženi čiju pažnju želiš da privučeš i sačekaš da uhvatiš njen pogled. Kada dođe do kontakta očima zadrži pogled kratko, čisto da primeti da si je gledao. I onda sačekaj. Samo nekoliko minuta i onda pogledaj ponovo. Nek’ vam se sretnu pogledi ponovo, na tri sekunde, ali ovoga puta imaj pogled o kojem će razmišljati i kada se više ne budete gledali.

Neka se zapita

Ovo je momenat u kojem će početi da razmišlja. Primetila je momka koji je zainteresovan za nju, ali ne obleće oko nje, već je samo donekle zainteresovan. Želi njegovu pažnju i želi je sada. Čak i u momentima dok ne gledaš u nju, sve što radiš radi sa stilom, način na koji se krećeš ili govoriš mora delovati samopouzdano. Znaj da obraća paćnju na tebe i da se pita kada ćeš je opet pogledati. Sada je pogledaj povremeno, ali skreni pogled iako gleda u tebe. Nikada je ne gledaj dok ona gleda tebe. Tako gubiš poene. Učini da te želi još više.

Alfa muškarac

Alfa muškarac je najveći, najnevaljaliji i najbolji muškarac u društvu. Ukoliko izađe sa prijateljima, on donosi odluke. Njegovi prijatelji ga slušaju. Dok on govori, drugi klimaju glavom. Odličan je govornik. Vođa je njegove ekipe, ili se makar tako ponaša.

Sada ti treba da budeš alfa! Uživaj u svojoj koži i u društvu svojih prijatelja, zasmejavaj ih. Donesi odluku za sebe i odluku za svoje prijatelje. Žene uvek žele da budu sa alfa muškarcem, sa vođom, sa onim koji donosi odluke i onim ko će je zaštititi… U svakom društvu može postojati jedan ili više alfa muškaraca. Ukoliko si ti samo jedan od njih – to je ok. Ti ćeš se uvek boriti za krunu.

Potez

Brrr… uskočiti u hladni Atlantik je strašno. Prehladno je i bojiš se hoćeš li preživeti. Čak i najšarmantniji Džek nije mogao mnogo da uradi, osim da skoči s Titanika dok je tonuo. Koje šanse ti imaš? Mnoge.

Pre svega, nisi u Atlanskom okeanu, niti te juri Leo, koji pokušava da smuva istu devojku. Prezauzet je bežanjem od polarnih policajaca ovih dana. To je dobar početak za tebe. Napraviti korak ka razgovoru sa devojkom može izgledati kao veoma težak zadatak, ali ako usavršiš “umetnost zavođenja” razgovor bi već trebalo da teče lagano i da se i jedno i drugo osećate prijatno i puno samopouzdanja.

1s Kako da budeš neodoljiv ženama

Zapamti da si ti taj koji vodi igru!

Neću objašnjavati mnogo, ovo je veoma prirodan korak i biće jedinstven i zanimljiv onoliko koliko si i ti sam zanimljiv. Sve što možeš da uradiš je da priđeš devojci, iako stoji sa svojim kikotavim drugaricama koje su svesne razloga zbog kojeg joj prilaziš ili možeš da se strpiš i sačekaš momenat kad ostane sama. (Što se skoro nikada ne dešava. Veoma ohrabrujuće, zar ne?)

Sam razgovor i nije toliko bitan koliko boja tvog tona i samopouzdano držanje, kao i prijatan osmeh.

Iako će možda delovati ponosno i nezainteresovano, uvek možeš da se osloniš na priču trudeći se da je učiniš duhovitom i stavljajući joj do znanja da nećeš otići odatle dok god je ne upoznaš. I budi smiren, koliko ti god situacija delovala beznadežno. Ukoliko želiš da je zainteresuješ za razgovor, koliko god delovala nezainteresovano, vešto zagrni svaku tvoju reč sa što više šarma i elegancije.

Nagrada

Ukoliko si ikada sanjao da preplivaš neku reku, prvo što moraš da učiniš je da naučiš da plivaš. Potrebno je vremena, ali nema drugog načina da naučiš nego učeći korak po korak. Tako je i sa ženama. Postaješ sve bolji nakon niza pokušaja.

Ako uspeš nakon prvog pokušaja, savršeno! Ili je u pitanju početnička sreća. Ako još nisi stekao samopouzdanje, vežbaj još nekoliko puta u drugačijim situacijama, kada si sam i dosadno ti je. Svakako će ti pomoći da postaneš iskusniji. Čak i ako ne uspe nakon nekoliko pokušaja, nemoj da podviješ rep i sakriješ se u mišiju rupu. Zapamti da i kod najboljih poteza nešto može da pođe po zlu. Što ne znači da ne treba više ikome ikada da priđeš. Zapamti, prići devojci koja ti se sviđa je predivno i dobar je osećaj ako baš upali na tvoj način.

Uči na svojim greškama i uskoro ćeš biti sposoban da priđeš bilo kojoj devojci bez nekog velikog truda. I ako si zabrinut zbog drugih koji samo gledaju i čekaju da pogrešiš, samo da bi ti se smejali – ne obraćaj pažnju. Oni su ti koji će noći provesti u samoći, dok ćeš ti osvojiti devojku svojih snova.

I hajde sada, napravi prvi korak!


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice