Pronalaženje pravog zimskog kaputa treba da bude prva stvar na spisku i verovatno jedna od najbitnijih za vaš “zimski”stil. Kaput treba da odaberete prema svojoj građi, o čemu smo već pisali.

Trend ove zime je prelepi kamel kaput kao što nam predlaže Chloe ili kaki trenč Burberry Prorsum. S druge strane, razmotrite i beli kaput ili cape, koji je aktuelan ove sezone. Tako nikad nećete izgledati dosadno. Ali ako vas brine da ćete se brzo isprljati, možete da se odlučite i za crnu, sivu ili braon.

Iako je ove sezone veštačko krzno u trendu, mi ga ne preporučujemo jer često možete postići kontraefekat, naročito ako izgleda jeftino.
Ako su vam dosadile tamne boje koje najčešće nosimo zimi, odaberite neki obojeni detalj ili čak i leopard print, na šalu, rukavicama ili tašni.
Pleteno je uvek u modi i savršen je izbor za hladne dane. Ukombinujte npr. ženstvenu haljinu sa kardiganom.

Aksesoari i ovde igraju važnu ulogu. Sladak šeširić ili kapa, pored toga što vas greje, može da izgleda chic. Neizostavni detalj je i šal, koji je najbolje odabrati prema boji kaputa. Pravi izbor za damu su i rukavice od kože ili tanke tkanine sa ženstvenim detaljima.

Comments