Kad počne veza, hemija je dominantna i verovatno ne propuštate priliku da se svučete i vodite ljubav. Ali velika privlačnost nije dovoljna da „popuni rupe“ u njegovom čudnom ophođenju prema tvom telu. Možda ti previše grubo i brzo trlja klitoris, možda prodire u tebe kao da pokušava da te probode penisom, možda insistira da izmenjate sve moguće poze, pa vam seks više liči na neku koreografiju, nego na strastveno vođenje ljubavi… Muškarci nisu krivi što su ubeđeni u neke gluposti, jer ne postoji nikakva stvarna edukacija koja bi im objasnila kako se postupa sa ženom u realnoj situaciji, kao i veoma važnu činjenicu da se sa različitim ženama različito postupa, jer svaka je specifična u svom senzibilitetu i svaka voli nešto različito od onoga što je on otkrio sa prethodnom partnerkom. Osim toga, oni gledaju previše pornića i misle da treba da ih rekonstruišu u spavaćoj sobi.
Istina je da momci žele da zadovolje svoje devojke i da će hteti da se potrude, ako im lepo objasniš ili jasno staviš do znanja šta je ono što te loži.

Vrući komentari

Takozvani „dirty talk“ uopšte ne mora da bude nešto naročito prljav, radi se zapravo o sočnom komentarisanju onoga što se dešava, o verbalnoj pratnji akcije. Nije obavezno vršiti direktan prenos za vreme seksa, ali ponekad je vrlo uzbudljivo, pa ako želiš da on progovori, najbolji način je da ti iniciraš tu komunikaciju. Reci mu „volim kada si u meni“ , „toliko mi prija tvoj jezik“, „potpuno sam mokra“ – što što će ga verovatno uzbuditi ili motivisati da i on prokomentariše. Seksolozi preporučuju da mu postaviš provokativna pitanja kao što su „koliko želiš da raširim noge“ ili „koliko žudiš da uđeš u mene“. Mnogi momci bi voleli da uzbuđenje izraze i podstaknu verbalno, ali se plaše da će reći nešto glupo ili suviše prostački, a i mnoge devojke se ustručavaju iz istih razloga. Ako ste vrlo stidljivi pokušajte sa ovom taktikom – nađite neki tekst koji detaljno opisuje nešto uzbudljivo i zamolite partnera da vam ga pročita, odnosno, čitajte jedno drugom, dok se ne oslobodite i počnete i sami da smišljate neke vruće rečenice.

jasper graetsch 546255 unsplash Kako da ga naučiš šta da (ti) radi u krevetu
Comments