Dešava se ponekad, naročito u dugim vezama, da vas partner tog dana jednostavno ne primećuje. Dug dan na poslu, naporni dani, obaveze – sve to može uticati na njegovo raspoloženje i povučenost. Izdvojili smo nekoliko načina kako biste mogle da ga oraspoložite i povećate obostrano zadovoljstvo.

Penušava kupka

Kada puna sapunice i balončića sigurno će ga opustiti i oraspoložiti. Kako bi mu bilo zanimljivije, možete da mu se pridružite. Sveće i vino će svakako upotpuniti atmosferu. Istraživanja pokazuju da kupke sa mirisom vanile najefikasnije popravljaju raspoloženje i deluju kao afrodizijak. Možete da isprobate.

Slika 245 Kako da ga oraspoložite?

Opuštanje u dvoje

Sveće

Kako smo već spomenuli, ekstrakt vanile ima magične moći na čula. Popalite sveće sa mirisom vanile svuda po prostoriji, dok iščekujete njegov dolazak. Sveće deluju umirujuće i uspavljujuće, tako da je gotovo izvesno da će ga takva atmosfera opustiti.

Sačekajte ga u krevetu

Koliko god da je umoran, prizor vas u krevetu će ga iznenaditi i oraspoložiti. Neće moći da vam odoli i trenutno će zaboraviti na sve probleme, naročito ako preuzmete inicijativu.

Slika 344 Kako da ga oraspoložite?

Seksi prizorom protiv stresa

Budite agresivne

Ukoliko ste čitale knjigu “Pedeset nijansi – siva”, naučile ste kako da budete dominantne. Ako je vaš partner obično onaj koji preuzima inicijativu u krevetu, onda je njegov loš dan pravi trenutak da budete dominantne. Za njega će to biti prijatno iznenađenje i promena tempa. Nekima nije prijatno da budu inicijatori i dominantni, ali to će biti zanimljivo iskustvo za oboje.

Hrana

Ne kaže se bez razloga da je hrana put do čovekovog srca. To je vaš cilj? Spremite obrok koji će utirati put ka spavaćoj sobi. Mamite ga. Napravite čokoladni mus sa jagodama, malinama, ili nekim drugim voćem po ukusu. Nemojte koristiti pribor za jelo, već hranite jedno drugo razigrano i zavodljivo. Probudićete maštu.

Slika 434 Kako da ga oraspoložite?

Zavodite hranom

Izvor fotografija: cdn.sheknows.com, 4.bp.blogspot.com, images.teamsugar.com, iwidk.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments