Iako gledamo da ne kritikujemo svog partnera i njegove mane (ipak smo svi mi samo ljudi), žene obraćaju pažnju i na najmanje detalje i problemčiće na svom telu. I baš taj način gledanja na stvari ume da nam oteža uživanje sa partnerom.

Bilo da vas nerviraju akne, ili da se nervirate zbog ravnijih grudi, ili se, pak, držite zamisli da imate deset kilograma više nego što bi trebalo – ne očajavajte. Imamo nekoliko trikova u rukavu da vam pomognemo da izgledate bolje goli, a da ne morate da idete u teretanu ili da podležete raznim bolnim operacijama ili procedurama.

Nabacite boju

Posteljina u boji može da doprinese tome da vam koža izgleda zategnutije, čak i ako nemate preplanuo ten.

Ako se stidite svojih oblina, ništa neće učiniti da izgledate mršavije kao tamnija koža. Za tanje lice stavite malo bronzera preko jagodičnih kostiju, a za butine koristite nešto tamniji bronzer sa spoljašnje strane noge i spojite ga sa nešto svetlijim tonom, koji ćete naneti u unutrašnji deo butine. Taman ten može prikriti i ostale neravnine, nepravilnosti i ožiljke, poput strija, vena i sličnog.

slika boja Kako da goli izgledate seksi

Neka vam koža sija novom nijansom

Pilingujte se!

Pilingujte se; naročito tokom zime koža ume da bude mnogo suva, pa je veoma bitno da uklonite mrtve ćelije sa kože – kako biste je učinili svežom. Postarajte se da delovi koji dodirne budu izuzetno meki, kako bi želeo da vas dodiruje sve više i više! I nakon što uradite piling, pokušajte da svoju redovnu kremu za telo zamenite bebi uljem.

Comments