Samopouzdanje krasi svaku ženu, u svakom smislu te reči! I sami ste se verovatno mnogo puta do sada u to uverili, jer samouverena žena pleni svojom pojavom, stavom i iskrama koje joj se vide u očima. Međutim, nije lako izgraditi samopouzdanje, a oni koji su u tome uspeli znaju da je taj put trnovit i posut sitnicama koje su naizgled nebitne, a koje umnogome doprinose celokupnom utisku. Zato vam danas skrećemo pažnju upravo na te sitnice koje doprinose našem samopouzdanju.

samopouzdanje 1 Kako da imaš više samopouzdanja

Slavite male uspehe

Svaki uspeh je uspeh, ma koliko minoran on bio. Jednostavno, svima nam je potrebna svakodnevna motivacija, nešto što će nas pokretati da idemo napred, još dalje nego prethodnog dana. Mali uspeh može biti osmeh koji vam je podario neki muškarac, činjenica da ste toga dana učinili dobro delo, pa i sama činjenica da ste živi predstavlja jedan mali, a ipak veliki uspeh. Zapamtite to!

Analizirajte svoje slabosti

Ne dozvolite da vas vaše slabosti sputavaju, već ih pomno analizirajte i saznajte u kojim vas to aspektima one koče. Svi imamo svoje slabosti i to je sasvim normalno, ali samopouzdanje možete izgraditi samo ako se suočite sa svojim slabostima i iz njih izvučete pouke koje će vam pomoći da budete još jači.

Comments