Da, mnogi su se tako smuvali i to je sada sasvim regularna stvar – imati profil na nekom sajtu za upoznavanje i biti spreman da nekog zaista i upoznaš na taj način. Kako da znaš da li je on neka izgubljena duša, konfliktna osoba koja ne zna šta hoće, površan tip koji se lažno prikazuje, ili ozbiljan dečko, koji ima problem da nađe kvalitetnu osobu, jer ima visoke standarde i ozbiljne namere? I da, svi ovi tipovi se mogu pronaći na sajtovima za upoznavanje, baš kao i u životu i zato – obrati pažnju na ono što ti njegov profil govori o njemu.

Profil mu je pregledan i vidi se da se potrudio

Čim pogledaš njegov profil, vidiš da se tu sve lepo vidi, da je dobro organizovan i da se neko potrudio – možda to nije bio on, ali ako je nekome platio, ili zamolio prijatelja da mu uredi stranicu, to takođe govori o tome da mu je stalo da se dobro predstavi.

U svojim objavama je duhovit i iskazuje svoju ličnost

Ako odmah stekneš utisak da je sjajan i zabavan, verovatno takav i jeste, jer malo je teže prikazati harizmu na profilu, ako je inače nemaš. Ukoliko su njegove objave lične i originalne, on se razlikuje od ostalih i svestan je toga.

Na fotografijama je osmehnut i deluje pristupačno

Slike su bitne – jer daju važne informacije o nečijem karakteru. Tip koji izgleda strogo, ljutito, zastrašujuće ili zblanuto, ili nije umeo da odabere neku bolju fotografiju, ili zaista nije baš komunikativna osoba koja želi da ostavi prijatan utisak. Osmeh ti želi dobrodošlicu.

Ne prikazuje svoj mišićavi torzo

Svako želi da izgleda privlačno i zgodno na fotografijama, ali ako je baš skinuo košulju i fotkao se poput foto-modela, to je seksualna provokacija, a ne poziv na upoznavanje. Prikazivanje tela na fotografijama (i kada su žene i muškarci u pitanju), nikako nije poruka osobe koja traži ozbiljnu vezu. Ako ima baš mnogo takvih “manekenskih” fotki, verovatno je malo zaljubljen u sebe. Možda malo više, nego što bi ikada mogao da se zaljubi u tebe.

Comments