Praksa stavljanja pirsinga datira još iz perioda od pre 5000 godina, pa je, iz decenije u deceniju, ovaj trend do danas ostao jedan od najpopularnijih trendova u ulepšavanju. Pažnja na njega skrenuta je kada su poznate ličnosti počele da stavljaju pirsinge na bradavicama, ali se i dalje, za razliku od tetovaža, pirsing smatra mnogo intimnijim načinom za ukrašavanje tela. Zato je veoma važno da pažljivo birate na kom ćete mestu na svom telu uraditi pirsing, ali i kakav ćete pirsing odabrati.

Pirsing na uhu

Kada je o pirsingu na uhu reč, u pitanju je potpuno klasično mesto za stavljanje pirsinga sa kojim je vrlo lako eksperimentisati. U skladu sa tim, minđušu možete staviti na ma koji deo ušne školjke, pa čak birati i više različitih varijanti, naravno sa drugačijom minđušom. Uvo je najpogodnije mesto za izradu pirsinga, jer se možete odlučiti za nekoliko varijanti i sve ih poneti u istom trenutku.

kako da izaberes pravi pirsing za sebe 1 Kako da izabereš pravi PIRSING za sebe

Pirsing na nosu

Još jedno popularno mesto za izradu pirsinga je nos, za koju takođe možete birati više različitih varijanti. Možete odabrati klasičnu, diskretniju, ili upadljiviju varijantu, ali u svakom slučaju, i jedna i druga predstavljaju ukras koji je dovoljno upadljiv da privuče pažnju i koji može biti interesantan detalj na vašem licu.

kako da izaberes pravi pirsing za sebe 2 Kako da izabereš pravi PIRSING za sebe
Comments