U eri selfija, fotošopa i najrazličitijih filtera gotovo je nemoguće otkriti da li je ono što vidimo na fotografiji istina ili, pak, malo sređenija “istina”. Naravno, svi smo mi postali žestoki pobornici ovog trenda, jer nam tako odgovara, ali i dalje možemo imati problem sa tagovanim fotografijama, kao i sa fotografijama cele figure. Pošto nam se najčešće ne dopada kako izgledamo, jer mislimo da smo debele, da nam se vidi ovo ili ono, zato smo danas odlučili da vam otkrijemo nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da izgledate mršavije na fotografijama. Pogledajte.

Ne fotografišite se odozdo

Nikada nemojte dozvoliti da vas fotografišu odozdo, osim ukoliko Eni Lebovic nije iza objektiva. Razlog se krije u tome što je reč o jednom od najnezgodnijih kadrova za fotografisanje, pa na fotografiji možete izgledati deblje iako zapravo izgledate savršeno. Zato je najbolje da objektiv bude gore, pa čak je bolje i da vas slikaju sa visine, jer će tako vaša figura izgledati izduženije.

kako da izgledas mrsavije na fotografijama 1 Kako da izgledaš mršavije na fotografijama

Adekvatno se obucite

Ukoliko želite da izgledate mršavije na fotografijama, znate da vam garderoba u tome može rešiti pola posla. Stoga birajte jednobojne odevne komade, a najbolje bi bilo da to bude neka uska haljina ili toaleta.

Comments