Pijte dovoljno vode

Voda je podjednako važna i za unutrašnjost, ali i za našu spoljašnjost, jer pozitivno utiče na našu kožu, kosu i nokte. Stoga smanjite unos gaziranih sokova, čajeva i kafe i dajte prednost vodi, jer ćete vrlo brzo uvideti sve njene blagodeti. Ona će ubrzati vaš metabolizam, te će i vaše telo početi da se “topi”, pa ćete se samim tim osećati mnogo sigurnije i lepše.

Menjajte posteljinu

Ma koliko vam to bezazleno zvučalo, vodite računa o tome na kakvoj posteljini spavate, jer od nje zavisi da li će vam koža lepo izgledati. Birajte svilenu ili satensku posteljinu, pre nego pamučnu, jer ćete njihovu prednost vrlo brzo uočiti, a ona će se ogledati kroz manji broj bora na vašem licu i vratu.

prelepa bez kozmetike 2 Kako da izgledaš PRELEPO, a da ne koristiš ni trunku kozmetike

Smejte se

Želite da izgledate prelepo, a da ne koristite ni trunku kozmetike? Smejte se! Osmeh će gotovo istog trenutka ozariti vaše lice i učiniti da se osećate lepše i zadovoljnije. Ne ustručavajte se da se smejete – neka smeh postane vaša svakodnevna navika i nema sumnje da ćete gotovo odmah primetiti razliku i njegove brojne blagodeti. Ako ni zbog čega drugog, barem ćete se vi osećati bolje!

Comments