Zapamtite da je ljubaznost ključ

Svakodnevne obaveze i stres nas često navedu da zaboravimo na značaj ljubaznosti, pa nam se često dešava da budemo neljubazni prema drugima, te da se kasnije, kada razmišljamo o svom ponašanju, kajemo što smo nešto rekli ili uradili. Neka baš iz tog razloga vaš prioritet bude ljubaznost! Trudite se da uvek, bez obzira na okolnosti budete ljubazni, jer ćete tako biti mnogo lepši – i sebi i drugima.

Redovno pilingujte kožu

Da bi vaša koža bila negovana i lepa, potreban joj je redovan piling. Ni za to vam ne trebaju skupi kozmetički preparati! Piling možete uraditi potpuno same, sunđerom za kupanje ili, prilikom brisanja, nešto grubljim peškirom. Tako ćete skinuti mrtve ćelije sa svoje kože, osvežiti je i učiniti da ona izgleda mnogo zdravije. Nemojte trošiti novac na skupe pilinge, kada isti možete odraditi brzo i jednostavno!

prelepa bez kozmetike 3 Kako da izgledaš PRELEPO, a da ne koristiš ni trunku kozmetike

Uvijte svoje trepavice

Devojke danas imaju potrebu da u svakoj mogućoj prilici nose veštačke trepavice, a za tim zapravo nema potrebe. Sve što treba da uradite je da ih blago uvijete, dodate malo maskare i da imate lep i intenzivan pogled. Nemojte umarati svoje oči suvišnom šminkom, pustite ih da odmaraju i uživajte u blagodetima potpuno prirodnih načina za postizanje intenzivnog i lepog pogleda. Zato, neka uvijač za trepavice, a ne veštačke trepavice, postane vaš saveznik na putu do lepog i intenzivnog pogleda.

Pročitajte još i ovo:

Prirodna maska za čistiju i blistaviju kožu lica

Lek koji će tvoju kosu učiniti bujnijom i lepšom 

4 koraka do karmina koji će opstati na usnama bez obzira na sve

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: allwomenstalk.com

Jasna Đorđević

Comments