Ukoliko pitate prijatelja za savet kako smuvati nekoga, prvo što će vam reći je da se ponašate prirodno. Tu su svakako u pravu! Seksualna intima dolazi spontano i prirodno, jer je ona u sklopu naših instinkata. Međutim instinkti nam uvek i ne idu na ruku, pogotovo ukoliko smo nervozni i paničimo.

Prvi poljubac nosi malenu brigu sa sobom, čak i ako ste sigurni da se odlično ljubite.

To je potpuno novo iskustvo i ne možete da predvidite kako će vaš partner da pomera usne ili korisiti jezik. Prema tome, ukoliko ste zabrinuti da će se završiti loše ili da ćete napraviti budalu od sebe nema potrebe da se nervirate dok god budete koristili ove male trikove.

0826 couple kissing aw Kako da ljubljenje i maženje bude seksi! (1. deo)

Kako da predstavite sebe kao nekoga ko zna sve?

Bez obzira da li se radi o prvom ili ko zna kojem poljupcu važno je da upamtite da je poljubac samo jedna od lepih stvari kod muvanja. Celo telo je puno osetljivih delova, pa zašto svu zabavu ograničiti samo na usne? Mnogi momci i devojke misle da se počinje od usana i odatle kreće na dole jedan korak za drugim. Međutim, muvanje je mnogo više od toga i ukoliko to pravilo doživite malo fleksibilnije, garantujemo vam mnogo više užitaka!

Comments