Ide ona poznata priča….

Dodirnite ga, mazite po ruci, jagodicama na obrazu, smeškajte se i sve vreme budite velikodušni sa komplimentima. Gledajte se u oči i povremeno mu provucite ruke kroz kosu. Sedite zaista blizu jedno drugom i potpuno se prepustite momentu telesne bliskosti koja će vas odvesti dalje, do još veće uzbuđenosti.

I kada ste ovo već savladale, osim pet stvari koje smo naveli u prethodnom članku, dolazi još pet koje morate da savladate:

6. Ukoliko osećate da je došlo do pravog momenta, poljubite se. Mada, ukoliko ste i dalje nervozni, imajte strpljenja. Forsiranje poljupca će učiniti stvari samo nelagodnim i čudnim. Umesto toga možete se malo odmaknuti i trljati nosić o partnerov ili ga poljubite u obraz, blizu usana, ili mu mazite i ljubite vrat polako i nežno. Opustite se i uživajte.

7. Sklopite oči, osetite toplotu kože vašeg partnera i spustite ruke na njegova ramena i nežno ga zagrlite.

8. Poljubite partnera kad osetite da ste spremni. Ali na svakih nekoliko minuta uzmite dah i uživajte u ostatku partnerovog tela. Odmaknite usne od njegovih i polako i strastveno nastavite da ga ljubite po obrazima, obrvama, vratu i ušima. Svaki delić tela predstavlja erogenu zonu i vapi za dodirom i poljupcem.

sslika1 Kako da ljubljenje i maženje bude seksi! (2. deo)

Svaki delić tela je erogena zona i vapi za dodirom i poljupcem

9. U početku ne morate da koristite jezik kod poljupca. Ali ukoliko želite, samo napred, pokušajte. Kada usavršite ritam ljubljenja možete gurnuti vrh jezika u partnerova usta na nekoliko sekundi i videti kako vam se to dopada. Dok god vas to ne stresira i čini vam zadovoljstvo, prepustite se instinktima koji će se pobrinuti za ostatak magije.

10. Ljubljenje i istraživanje zadovoljstva može biti zabavno. Ali to ne znači da treba da idete do granica kod kojih se oboje ne osećate bezbedno. Nemojte prisiljavati partnera na nešto za šta on nije spreman. U ovakvim situacija je teško odupreti se, kako drugoj osobi ne bi bilo neprijatno, a u stvari će doći do toga da osoba radi nešto što ne želi.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments