Svi smo svesni da fizička privlačnost igra bitnu ulogu u očaravanju suprotnog pola, a da saznaš kako to da iskoristiš u svoju korist, pročitaj ovde!

#1 Izgledaj dobro.

Znam da ne želiš ovo da čuješ, ali – idi na turu trčanja i zbaci taj višak koji ti ionako smeta. Ako voliš svoju figuru i brineš o tome kako se predstavljaš svetu, nećeš se zapustiti. Tvoj fizikus igra jako bitnu ulogu u fizičkoj privlačnosti. Ako si puniji/punija, i dalje možeš da budeš prelep/a. Ali fizička privlačnost se ne zasniva na tome, nego na požudi!

#2 Ispravi se.

Osoba koja hoda uspravno, pravih leđa, privlači pažnju stalno. Dobro držanje će uvek doprineti tome da izgledaš kao da si iznad svih drugih, zbog čega ćeš sigurno izgledati i privlačnije.

#3 Odeća koja dobro izgleda.

Obuci se u ono što ti dobro stoji i naglasi dobre stvari na sebi. Imaš li omiljeni par farmerki? Sigurno ih voliš jer se u njima osećaš bolje. Početni komad odeće koji voliš će ti dati prednost jer si već na pola puta do odabira sjajne garderobe.

slikaa Kako da na dejtu pojačaš fizičku privlačnost? (1. deo)

Osećaj se dobro u svojoj koži, i izgledaćeš sjajno!

#4 Ne osećaj se ugroženo.

Samo veruj u sebe. Osećaš li se ugroženo zbog nekoga ko je upravo ušetao u sobu? Ili, čak, zbog osobe sa kojom izlaziš? Ako se ponašaš tako, nikada se nećeš osećati lepše i bolje od njih, niti ćeš uživati u dejtu, a još manje tom nesigurnošću izazvati požudu u drugoj osobi.

Comments