Konačno ste našli nekoga sa kim vam izgleda sjajno ide i plašite se da ga ne izgubite. Zato ga zovete svaki dan, šaljete mu ljubavne poruke, sliku vaših imena u srcu, želite da se viđate svaki dan, hoćete da upoznate bolje njegovu mamu… stop!

Usporite malo. Ako budete preterali, na kraju ćete ga oterati od sebe.

Ne kažemo da bi sad trebalo da igrate igre, sprovodite taktike, brojite ko se kome koliko puta javio, već jednostavno da se opustite… Uživajte u svakom trenutku koji imate zajedno i ne forsirajte ništa.

Ne pišite mu po Facebook profilu

Bez srca po zidu, bez ljubavi, nedostaješ (iako ste se videli sinoć), bez poljubaca, stihova, pesama, bez ičega. Jednostavno to se nikome ne dopada i ne želite da ga blamirate pred prijateljima. Ne želite ni da se blamirate pred svojim prijateljima uostalom. Tako da ako ste poželeli da obeležite svoju teritoriju i stavite do znanja svima da ste zajedno tako što ćete mu okačiti petsto srca na zid, prosto, nemojte!

Poklanjajte mu pažnju, ali i sitnice

horiz woman giving gift to boyfriend Kako da ne upropastite svoju vezu

Muškarci kao i žene vole da dobijaju poklone. Vole da znaju da ste mislili na njih, pa mu donesite omiljenu čokoladicu kada idete u nabavku, kupite i njemu neku stvar kada idete u šoping, ako nabavljate kozmetiku, uzmite i njemu bar gel za tuširanje, oduševiće se!

Comments